2a divisió FEF

Volen fer el pas definitiu

2a divisió B. El Peralada rep la visita del València Mestalla (a les 16 h) disposat a encadenar la segona victòria a casa en cinc dies i sortir del descens per primera vegada des que hi va caure

El Peralada rep aquesta tarda (a les 16 h) la visita del València Mestalla en el partit ajornat per culpa de la pluja de la tretzena jornada. La suspensió d’aquell dia, vista en perspectiva, ha resultat ser una bona notícia, i és que els xampanyers arribaven a aquell partit amb una plaga de baixes i molt necessitats de punts, mentre que ara hi arriben amb l’equip més en forma i endollat després de la victòria de diumenge contra el Castelló, que ha permès al Peralada treure’s un pes de sobre trencant la maledicció del municipal. “La victòria contra el Castelló ens ha donat molt aire, però no tenim temps de pensar en el que hem fet i hem d’afrontar els partits que venen amb la mateixa mentalitat. Ens trobarem al davant d’un altre rival directe, però sabem que no és un partit transcendental, sinó que hem de pensar a seguir el nostre creixement i amb bones sensacions”, assegura el tècnic Chicho Pèlach.

El cert és que, si guanya, el Peralada sortirà del descens per primera vegada des que hi va caure, però per Chicho no és una necessitat ara mateix: “Crec molt que quan sigui el dia de sortir ha de ser un moment de sortir de veritat. La victòria de l’altre dia ens reforça molt en l’aspecte anímic, però l’equip encara està en fase de creixement i necessita agafar més experiència. Sobretot hem de ser més compactes a nivell de coneixements. Tot el que puguem sumar ara serà molt positiu, perquè el nostre millor moment encara ha d’arribar.”

Al davant el Peralada es trobarà, igual que contra el Castelló, un rival en una situació molt similar, i és que el València Mestalla encadena cinc empats i onze jornades sense guanyar. “Està en una mala dinàmica però és un filial de molt nivell, dels millors d’Espanya. És un equip que té molta profunditat i velocitat, amb un inici de joc molt bo i diversos jugadors diferents, com ara Álex Blanco, que poden marcar la diferència en qualsevol moment”, analitza Chicho, que destaca que tot i jugar dissabte l’equip arriba en un bon moment de forma: “Hem entrenat perfectament aquests dies i arribarem molt bé al partit tot i tenir pocs dies per preparar el partit.” Per al duel d’aquesta tarda Chicho recupera Suárez, però seguirà sense disposar de Paik i Valery, en dinàmica de primer equip, i tampoc podrà tenir Álamo, que té un procés febril.

LA PRÈVIA

La victòria contra el Castelló ens ha donat molt aire, però hem d’afrontar els partits que venen amb la mateixa mentalitat
Si deixem córrer el València Mestalla és un equip perillós. Hem de controlar la seva velocitat
Narcís ‘Chicho’ Pèlach
entrenador del peralada
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)