2a divisió FEF

Desgastats per l’arbitratge

2a divisió B. El Badalona ha vist el 27% de les amonestacions de la temporada en els últims tres partits, en els quals l’equip s’ha sentit agreujat per l’actuació dels jutges

En la mala ratxa de resultats del Badalona, que fa sis partits que no guanya, amb tres derrotes, hi ha hagut un element repetit: les queixes per l’arbitratge. Els escapulats han patit actuacions dubtoses, especialment en els últims tres partits, que han acabat destarotant l’equip de Calderé. Els escapulats han vist 13 de les 47 amonestacions de la temporada en els últims tres partits (prop d’un terç) i s’ha passat d’una mitjana de 2,3 targetes grogues per partit a 5,6.

“Ja no vull parlar més del tema perquè és el de sempre, i cansa. Comença a ser habitual que vivim aquest tipus de situacions”, va dir Calderé diumenge passat a Son Malferit, on els escapulats van haver de jugar amb un home menys per segon desplaçament consecutiu. La visita a Conca fa tres setmanes va destapar la caixa dels trons, l’àrbitre murcià Martínez Montalbán va assenyalar un penal inexistent a Albarrán en l’últim minut que va suposar l’1-1 definitiu. A més, va expulsar el lateral dret per les protestes. “Esperem que hagi vingut algun informador a veure aquest robatori a mà armada que ens han fet”, manifestava Moyano després d’aquell partit.

Tot plegat ha anat erosionant la mentalitat dels jugadors escapulats, que han vist com en els tres últims partits han estat amonestats amb set targetes grogues per protestar. Fins i tot Calderé va ser sancionat amb tres partits per l’expulsió contra el Barça B, en un partit que va atraure les mirades de l’estament arbitral.

AFECTATS

7
amonestacions
per protestar han vist els jugadors del Badalona en els últims tres partits.

Per Calderé, una ‘final’ en tots els sentits

Des de la jornada 9 que el Badalona no estava vorejant les posicions de descens, un fet que ha encès les alarmes en tots els estaments. El tècnic darrerament s’ha mostrat descontent amb l’actuació dels seus jugadors, especialment quan la situació s’ha anat agreujant amb les tres derrotes en els quatre últims partits. “No m’agrada parlar en concret, però crec que hi ha alguns jugadors que haurien de ser més conscients del que ens juguem tots plegats”, va dir el tècnic, que es va referir al partit de dissabte que ve a casa contra l’Ontinyent com una final, ja que la seva figura també ha quedat qüestionada: “S’ha de guanyar sí o sí. Per evitar qualsevol dubte que pugui haver-hi, el qual és lícit i respectable. El partit de dissabte no és una final perquè queden molts punts, però serà molt, molt i molt important.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)