3a divisió FEF

Al ritme de Maik Molist

3a divisió. L’osonenc ha guanyat protagonisme al mig del camp del Llagostera en les últimes jornades i més enllà de tres partits jugant tots els minuts, també s’ha estrenat com a golejador

El Llagostera camina amb pas ferm en la primera posició de la lliga, i una de les claus de l’èxit és el rendiment que estan oferint tots els seus futbolistes. I és que les lesions també han castigat l’equip del Gironès, però quan ha arribat l’hora dels menys habituals, la resposta ha estat excel·lent. Aquest és el cas de Maik Molist: la trajectòria del migcampista des de l’inici de curs estava marcada per la intermitència, però des de fa unes jornades el seu pes al terreny de joc ha crescut. “Segurament és el moment que estic participant més. Estava jugant força a fora però no tant a casa. Les lesions han provocat que també entri en els duels a Llagostera i estic satisfet de la continuïtat”, explica Molist, que encadena tres partits jugant els noranta minuts i diumenge passat va aconseguir el primer gol amb la samarreta blava i vermella.

L’osonenc, arribat aquest estiu a Llagostera des de Vilatenim, havia mostrat la seva qualitat lluny de casa i en els darrers partits també ha deixat clar que pot fer moure l’equip al petit terreny de joc llagosterenc: “Entre Vilatenim i Llagostera és evident que hi ha canvis significatius. A Figueres, el camp et demana tocar molt la pilota, i aquí es tracta de ser més directe i treure molt profit de l’estratègia. M’he hagut d’adaptar una mica, però crec que ho he superat. Som futbolistes acostumats a jugar en molts terrenys de joc diferents i el que volem és ser importants per a l’equip.”

Amb fam d’ascens

Com diversos integrants de la plantilla llagosterenca, Maik també ha tastat la 2a divisió B, una categoria a la qual el projecte encapçalat per Oriol Alsina aspira a tornar: “A qualsevol jugador li agradaria jugar al més amunt possible, i estar en un equip com el Llagostera, que vol ser ambiciós, és un orgull. Intentar lluitar per l’ascens és una cosa que agradaria molt a tot el vestidor”, comenta Molist, que encadena la vuitena temporada jugant en la tercera divisió.

EL PROTAGONISTA

És el moment que estic participant més. Estava jugant força a fora però no tant a casa. Estic satisfet de la continuïtat que tinc amb l’equip
A Figueres, el camp et demana tocar molt la pilota, i aquí es tracta de ser més directe en el joc
Maik Molist
Migcampista del Llagostera

“No havia estat mai en un equip tan fort a casa”

Dels nou partits que el Llagostera ha jugat a casa aquest curs, Maik Molist ha participat en vuit. En els últims dos –contra el Castelldefels (3-2) i el Granollers (4-0)–, el migcampista va jugar l’enfrontament sencer. Això fa que Molist sigui una veu autoritzada per valorar l’excel·lent trajectòria que porta el Llagostera al seu terreny de joc, que ja li ha permès trencar els registres històrics de victòries consecutives i tenir a tocar el rècord de d’imbatibilitat com a local, marcat amb les 13 jornades sense perdre que van assolir en el curs 2013/14: “Crec que no havia estat mai en un equip tan fort a casa. La manera de jugar i l’entesa entre els companys fa que estiguem molt segurs i amb molta confiança. El rendiment com a locals ens està donant molts punts i està sent clau per ser líders de la tercera divisió”, comenta el jugador osonenc del Llagostera.

El proper repte dels d’Oriol Alsina a casa serà un rival potent que no passa per un bon moment de resultats com és l’Ascó. El conjunt de la Ribera d’Ebre visitarà el Gironès demà (16.30 h) en l’últim duel de la primera volta, i, tot i ocupar la part baixa de la classificació, segur que no posa gens fàcils les coses als llagosterencs. En la plantilla verd-i-blanca hi destaquen noms com Artur Gòdia o Víctor Bertomeu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)