Territorial

A la recerca d’oportunitats

Formació. Més d’una dotzena de futbolistes de diverses nacionalitats s’entrenen al Collell amb l’objectiu d’evolucionar, cridar l’atenció dels observadors i promocionar les seves qualitats

L’empresa Football Forward està fent des de dimarts passat i fins demà el Barcelona Football Tryout a les instal·lacions del Collell.

Aquesta activitat, que l’any passat es va portar a terme a les instal·lacions del Morrot, a Olot, té la presència de més d’una dotzena de futbolistes de diverses nacionalitats que s’han apuntat a un curs intensiu per millorar les seves condicions tècniques i físiques i, alhora, cridar l’atenció dels observadors presents i promocionar les seves habilitats i qualitats com a futbolistes.

Els jugadors s’entrenen en dobles sessions de matí i tarda a les ordres de tècnics experimentats amb el nivell UEFA Pro, els quals poden ajudar-los a fer un pas endavant en la seva carrera, i és que, en el període de les proves, diversos clubs i representants es poden interessar en la contractació d’algun participant.

El grup va disputar dimecres un partit amistós contra el Boscdetosca i ahir en va disputar un altre contra el Sant Jaume, el filial de l’Olot, tots dos de segona catalana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)