2a divisió FEF

Inconformisme a Lleida

2a divisió B. El club ha posat facilitats perquè el Camp d’Esports presenti una bona entrada en l’últim partit de l’any, abans de les vacances, i contra un rival directe, l’Atlètic Balears

El Lleida no es vol aturar en la seva trajectòria com a líder de la categoria i ha situat un punt d’inflexió en el partit que disputarà demà contra l’Atlètic Balears, tercer classificat, a dos punts de diferència. Per això, el club ha posat entrades a cinc euros en els gols i la meitat de la recaptació d’aquestes entrades anirà a parar a La Marató de TV3, de manera que l’entitat vol facilitar l’assistència de públic en un horari poc habitual, ja que el partit es disputarà demà al migdia.

L’equip no vol entrar en una mala dinàmica just abans de marxar de vacances de Nadal després de perdre el partit contra el Barça B la setmana passada en l’últim minut de l’enfrontament (1-2). Tot i així, la confiança de la plantilla és que el conjunt està en bona forma. “Ara mateix tothom ens vol guanyar. Ho comentàvem al vestidor que som el rival a batre perquè anem primers, però nosaltres tenim confiança i hem de continuar treballant dur”, assegurava Josep Calavera. “També és cert que, passi el que passi en el pròxim partit contra l’Atlètic Balears, res no podrà tapar la bona primera volta que hem fet”, manifestava José Artiles: “Però som conscients que la segona volta és més complicada que la primera i que, si hem hagut de treballar molt per ser on som en aquests moments, aquesta feina s’haurà de multiplicar en la segona part del campionat”, hi va afegir l’atacant canari.

A Badalona també són solidaris

El Lleida no és l’únic equip català que aprofitarà l’última jornada de l’any per participar en una campanya solidària. El Badalona, que juga també demà un partit important contra l’Ontinyent en la part baixa de la classificació, s’ha adherit a la campanya municipal Cap nen sense joguina. El club regalarà una entrada a tots aquells assistents al partit que presentin una joguina no bèl·lica a les portes de l’estadi o bé farà pagar una entrada de cinc euros, que anirà destinada a la mateixa finalitat solidària.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)