Territorial

Coneguts en la part alta

1a catalana. El líder, el Girona C, afronta un interessant duel contra el Palamós, que arriba amb força des del darrere. A banda i banda destaquen noms amb passat en l’equip contrari

L’última jornada del 2018 a primera catalana deixa diversos enfrontaments interessants de cara a demà diumenge. En la part alta destaca el duel que protagonitzaran el Girona C i el Palamós, demà a les 12 del migdia. El filial gironí ha obert forat al capdavant de la classificació, i aquesta setmana haurà de fer front a un rival que arriba en dinàmica positiva com és el Palamós. El degà encadena set jornades sense perdre i ara està en la tercera posició. Més enllà del joc, el partit també deixarà molts retrobaments a la gespa. A les files del Girona C juguen fins a set exfutbolistes del Palamós –Jaume Duran, Botxi, Aleix Feixas, Kike Sánchez, Montero i Venzal–, mentre que a les del Palamós destaquen noms amb passat recent a Montilivi i Torres de Palau com ara Quintanas, Alexis Sánchez, Pol Tarrenchs, el tècnic Javi Salamero o el màxim golejador, Pepu Soler.

El primer partit de diumenge, però, serà el que el Farners jugarà al camp del Sabadell Nord (11.30 h). Els de Lluís Padrós han reaccionat en les últimes setmanes d’aquest 2018, i ja són sis jornades sense perdre les que encadenen. Aquesta ratxa els ha fet sortir de la cua i els ha enganxat en la lluita per la permanència.

El Banyoles i La Jonquera també jugaran fora de casa amb l’objectiu de tancar l’any natural amb un bon regust de boca. En el cas dels del Pla de l’Estany visitaran la Guineueta (12.30 h), un rival de la zona baixa que també s’ha despertat en les últimes jornades fent diversos bons resultats. Pel que fa a La Jonquera, el rival serà un Manlleu (16.30 h) que no passa pel seu millor moment. Els osonencs tenen els mateixos punts que els de l’Alt Empordà, però fa cinc partits que no guanyen a casa, una situació que l’equip fronterer intentarà aprofitar per consolidar-se en la zona tranquil·la de la taula.

El segon duel gironí

La jornada abans de l’aturada nadalenca viurà un altre duel entre equips de la demarcació. Es tracta del Llagostera B contra el Lloret (16 h). El filial llagosterenc arriba a aquest enfrontament en bona forma, i després d’escalar des de la zona baixa es vol consolidar en la part mitjana de la classificació. Pel que fa al Lloret, dues derrotes seguides no han d’embrutar el bon paper fet fins ara.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)