3a divisió FEF

A casa, cap a l’excel·lència

3a divisió. El Llagostera tanca el 2018 i la primera volta rebent l’Ascó, en un duel en què els d’Alsina buscaran un ple de victòries com a locals impressionant en el primer tram de la lliga

El Llagostera tanca aquesta tarda a casa (16.30 h) la primera volta d’una temporada en què va cap a l’excel·lent. El rendiment de l’equip d’Oriol Alsina en la primera meitat de la competició ha estat molt destacable i avui miraran de lligar curt el lideratge de la competició buscant els tres punts contra l’Ascó: “És l’últim partit abans de l’aturada nadalenca i per a nosaltres és molt important per anar amb bon regust de boca de vacances després d’un gran treball i, sobretot, per poder-ho fer com a primers classificats”, explica Oriol Alsina, que no es refia gens ni mica d’un rival, l’Ascó, que no ha assolit els resultats que s’esperava d’ells en aquesta arrencada del curs. “Tenen una bona plantilla, amb jugadors destacats, i estic segur que aniran amunt en la classificació”, diu el tècnic dels del Gironès, que assenyala un factor que el seu equip haurà de tenir en compte de l’Ascó, com és el fet que les úniques quatre victòries que han aconseguit les han assolides lluny de casa: “Amb el seu camp en obres, han jugat més a fora que a casa i n’han sabut treure rendiment. Tenim clar que en camps petits com el nostre s’hi adapten bé i haurem d’estar molt alerta.”

Amb tres baixes

El Llagostera vol la desena victòria a casa, una marca estratosfèrica a l’abast de pocs equips en categories de nivell com és la tercera divisió. Per aconseguir-la, però, el club blau-i-vermell encara no podrà disposar ni de Pitu Comadevall ni de Toni Cunill, lesionats, ni tampoc de Maymí, que és baixa de llarga durada.

LA PRÈVIA

És molt important guanyar per anar amb bon regust de boca de vacances i, sobretot, per poder-ho fer com a primers classificats
L’Ascó s’ha adaptat bé a terrenys de joc petits com el nostre. Segur que no serà un partit fàcil
Oriol Alsina
Entrenador del llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)