3a divisió FEF

El Sant Andreu posa a prova el bon moment del Figueres

3a divisió. La Unió encadena tres partits sense perdre i rep un rival molt potent

El Figueres dirà adeu al 2018 aquest migdia (12 h) a Vilatenim amb un duel d’allò més atractiu. El Sant Andreu, un dels equips amb més potencial de la categoria, arriba a l’Alt Empordà un punt per sota dels de Joan Esteva, en un matx que servirà per posar a prova el bon moment dels blanc-i-blaus, que fa tres partits que no perden. “És un equip fet i pensat per lluitar entre els quatre primers. Amb un potencial enorme i amb una barreja de jugadors joves i experimentats però tots d’altíssim nivell. No els hi sortit una bona primera volta i segur que volen aixecar el vol”, remarca l’entrenador dels figuerencs, amb passat recent a la banqueta quadribarrada.

Pel que fa al desenvolupament del partit, el tècnic de la Unió té clar quin és el guió que han de seguir els seus futbolistes. “El Sant Andreu és un equip que sap fer mal amb el joc directe. Treu molt profit del potencial físic que tenen els seus jugadors tant al davant com al darrere, i això em fa pensar que viurem un duel similar al del Vilafranca. Si és així, hem de recordar que quan vam ser capaços d’imposar el nostre joc més pausat i vam portar la iniciativa, vam tenir el rival controlat. Si perdem aquesta personalitat al terreny de joc, segur que patirem molt”, descriu l’entrenador dels de Vilatenim.

Les baixes creixen

Més enllà de Joan Pons, lesionat des de fa setmanes i de qui s’espera que pugui tornar als entrenaments a principi de gener, el Figueres tindrà dues baixes més aquesta jornada: d’una banda Èric Vilanova no hi serà per lesió, mentre que Albert Canal ha de complir un partit de sanció.

Contra el Sant Andreu, el Figueres intentarà confirmar la dinàmica positiva que l’equip ha anat adquirint les últimes setmanes. Un triomf els faria passar el Nadal amb molta més tranquil·litat.

LA PRÈVIA

Fan molt mal amb el joc directe. Hem d’imposar el nostre estil i un ritme més pausat. Si no ho aconseguim se’ns complicarà tot
El Sant Andreu no ha fet una bona primera volta, però té un equip amb molt potencial
Joan Esteva
Entrenador del Figueres
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)