2a divisió FEF

L’Olot remunta de la mà de Xumetra i Hèctor Simón (4-1)

2a divisió B. Els olotins han hagut de remuntar una diana inicial del Terol, però han acabat golejant gràcies a la gran actuació dels dos futbolistes veterans, que han marcat i assistit

L’Olot ha sumat una nova victòria, la segona consecutiva a casa, després de superar el Terol (4-1). Els jugadors dirigits per Raúl Garrido han hagut de remuntar un gol inicial dels aragonesos, però de la mà de Xumetra, autor de dues dianes, i d’Hèctor Simón han acabat golejant al penúltim classificat.

El Terol ha sortit més entonat en els primers minuts del partit i ja en el 8 ha pogut avançar-se mitjançant una diana de Dieste, que ha aprofitat un refús curt i centrat de Ginard. L’Olot ha començat a carburar a partir del primer quart d’hora de joc i ho ha fet tancant i pressionant de valent als aragonesos. Hèctor Simón i Marc Mas han gaudit de dues bones ocasions però ha estat Xumetra, a passada d’Hèctor Simón, qui ha fet la igualada olotina en el 29’.

En la segona part, l’Olot ha estat efectiu, un aspecte vital per culminar la remuntada. De nou, Xumetra a passada d’Hèctor Simón ha fet el 2-1 (56’) i després d’uns minuts de calma, els de la Garrotxa han estripat un dèbil i abatut Terol amb dues dianes més en dos minuts. La primera d’Hèctor Simón (74’), que ha fet un partit brillant, i la quarta i definitiva de Marc Cosme, que s’ha estrenat com a golejador aquest curs (76’).

A falta d’un partit per acabar la primera volta, l’Olot ja ha sumat dos punts més (26), que en la millor primera volta fins ara del club al Bronze, va ser la del curs 2014/15 (24 punts).