3a divisió FEF

No eren invencibles

A la desena. El Llagostera deixa escapar els primers punts a casa amb la derrota contra l’Ascó (1-3)

llagostera 1 ascó 3

LLAGOSTERA:Marcos, Crespo, Aimar, Amantini, Bigas (Eric Jiménez, 60’), Moussa, Pol Gómez, Maik Molist, Maynau, Marc Medina (Arimany, 67’) i Sascha (Blanco, 72’).ASCÓ:Sergio, Pato, Argilaga, Artur, Dani Pujol (Roca, 89’), Bernat, Xavi Toldrà (Jaime, 76’), Masque, Bertomeu (Sardà, 81’), Joan Domingo i Peke.GOLS:0-1 (3’) Bertomeu. 1-1 (31’) Marc Medina. 1-2 (40’) Bertomeu. 1-3 (55’) Xavi Toldrà.ÀRBITRE:Rodríguez Díaz.T.G.:als locals Moussa i Aimar; i als visitants Bertomeu, Jaime i Peke.T.V.:cap.

El Llagostera arribava a l’última jornada de la primera volta amb l’objectiu de comptar tots els partits al municipal com a victòries, però en el desè partit li va sortir creu (1-3) contra un Ascó que va fer un gran partit, efectiu davant de porteria i mantenint sota control els gironins a qui, tot i tenir el control, els va costar generar perill. Amb l’ensopegada i el punt sumat per l’Hospitalet, els gironins ja són segons.

El partit va començar molt malament per als d’Oriol Alsina, i és que en la primera arribada l’Ascó es va avançar amb una rematada de Bertomeu en la sortida d’un córner (2’). El cop va ser dur i els asconencs a punt ho van estar d’aprofitar per fer el segon en dues bones ocasions, però el Llagostera, a còpia de persistir, va acabar trobant l’empat en una rematada de cap de Medina després d’un servei de banda (31’). El gol va donar ales als llagosterencs que per uns minuts van dominar clarament, però en una acció aïllada Bertomeu va tornar a colpejar definint molt bé davant Marcos per fer l’1-2 (40’).

En la represa es va mantenir la igualtat, amb una ocasió per a cada equip, però poc després l’Ascó va tornar a mostrar-se molt efectiu i va fer l’1-3 en un contraatac culminat per Xavi Toldrà que va deixar el partit sentenciat tot i que el Llagostera no va abaixar els braços. Els visitants van estar a punt de fer el quart de penal, però Marcos va endevinar les intencions de Bertomeu, va aturar la pena màxima i va evitar el trio de gols de l’asconenc.

L’Ascó ha estat superior. Després de l’1-2 no hem estat el Llagostera i ells han jugat molt bé
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)