2a divisió FEF

El colofó d’un gran any

Remuntada. L’Olot supera el Terol i acaba el 2018 eufòric gràcies a una classe magistral de Jordi Xumetra (dos gols i una assistència) i Hèctor Simón (dues assistències i una diana)

Olot 4 terol 1

OLOT:Ginard, Barnils (Aspar, 19’), Alan Baró, Carles Mas, Guzmán, Masó, Hèctor Simón, Pep Chavarría, Xumetra, Marc Mas (Alfredo, 67’) i Marc Cosme (Pujadas, 81’).TEROL:Conesa, Lou, Duran, Juaristi, Navarro (Safwan, 45’), Bikoro, Leira, Jamelli, Juanma (Iñaki, 63’), Gabi (Hamza, 63’) i Dieste.GOLS:0-1 (8’) Dieste. 1-1 (29’) Xumetra. 2-1 (56’) Xumetra. 3-1 (74’) Hèctor Simón. 4-1 (76’) Marc Cosme.ÀRBITRE:González González.T.G.:al local Cosme (70’); als visitants Dieste (33’) i Bikoro (42’).T.V.:directa a Raúl Garrido, entrenador de l’Olot (69’).PÚBLIC:Un total de 1.022 espectadors al municipal d’Olot.

L’Olot va aconseguir la segona victòria consecutiva a costa del Terol (4-1). Els olotins van haver de remuntar una diana inicial dels visitants però de la mà de Xumetra i Hèctor Simón van acabar esmicolant el rival. Amb 26 punts, els de Garrido són setens, encadenen nou jornades sense perdre i són més a prop del play-off que del descens directe.

El partit va començar de la pitjor manera per a l’Olot, com és habitual quan juga al municipal. El Terol, ben plantat i amb un estudi minuciós dels garrotxins, va trobar la fórmula per fer mal a la defensa plantejada per Raúl Garrido. Ofegar Hèctor Simón i buscar joc entre línies amb Gabi i Jamelli per fer sortir de la zona de confort els centrals va permetre als visitants avançar-se en el marcador tot just en el minut 8. Una centrada llarga de Navarro la va rematar al segon pal Juanma, que va obligar Ginard a refusar. El balear ho va fer en curt i centrat i la pilota va caure a les botes de Dieste, que va afusellar el porter, ja batut. El gol va estabornir l’Olot, que gairebé encaixa el segon dos minuts després amb una rematada forçada i tova de Gabi. L’afició local va interpretar el missatge i va esperonar els seus, que van arromangar-se i van sotmetre el Terol, amb menys frescor i claredat d’idees.

Els garrotxins van començar a carburar i van disposar d’ocasions –les més clares d’Hèctor Simón a centrada de Jordi Xumetra (12’) i de Marc Mas, que va rematar amb el cap a fora una centrada de Guzmán (28’)–. Abans de la mitja hora, l’Olot es va treure del tot el pes d’anar al darrere en el marcador gràcies a Hèctor Simón, que va fer una passada a l’espai que Xumetra va aprofitar a meravella. El de l’Estartit va superar la sortida de Conesa per establir a pler l’empat.

Al final, golejada

L’Olot sabia que havia fet el més complicat i la tossuderia i la constància li permetrien remuntar. En el 50’, Masó va fer una passada excel·lent a Xumetra, però Conesa li va endevinar la direcció i va refusar amb el peu la rematada. La gran ocasió va ser el preludi de la remuntada, quan els mateixos protagonistes de l’1-1 van entrar en acció. Hèctor Simón va fer una centrada mil·limètrica al segon pal, per on arribava Xumetra, que va fer un gran xut creuat amb l’esquerra, lluny de l’abast del porter visitant. Els garrotxins no en van fer prou remuntant i el duo Xumetra-Hèctor Simón va tornar a aparèixer en el 74’. Aquesta vegada el de l’Estartit va assistir Hèctor, que, sol dins l’àrea, va superar Conesa amb un bon xut. El Terol va abaixar els braços i només dos minuts després Alfredo va fer un eslàlom marca de la casa però el porter li va aturar la rematada. Cosme, molt atent, va aconseguir el 4-1 definitiu.

ELS VESTIDORS

Em quedo amb la reacció que ha tingut l’equip, que ha estat capaç de remuntar. No hem sortit bé però hem corregit a temps i molt bé
Fer el 2-1 tan aviat ens ha donat calma per tenir la possessió i atacar bé a través de la pilota
Raúl Garrido
Entrenador de l’Olot

Tres canvis en l’onze de Garrido

L’entrenador de l’Olot, Raúl Garrido, va aplicar tres canvis en el seu onze inicial respecte al matx contra l’Eixea. El tècnic va donar entrada a Guzmán, Xumetra i Cosme en el lloc d’Albert Blázquez, sancionat per acumulació de targetes grogues, Aspar i Nierga. Barnils va passar del mig del camp a l’eix central.

Asseguren la millor 1a volta

A falta d’una jornada per acabar la primera volta –l’Olot tancarà la primera meitat al camp del Sabadell, el 6 de gener–, l’equip garrotxí ja ha assegurat fer la millor primera fase de la lliga com a equip de segona B. El curs 2014/15, els olotins van acabar la primera volta amb 24 punts i ara ja en tenen ni més ni menys que 26.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)