3a divisió FEF

La bona ratxa del Figueres, frenada

3a divisió. La Unió no pot allargar la bona dinàmica i cau contra el Sant Andreu amb un gol en cada part

Figueres 0 Sant Andreu 2

FIGUERES:Aroca, Espuña, Dan Coll, Sergi Romero, Subi (Pime, 84’), Ritxi, Èric Torres (Hostench, 63’), Tena, Gelmà (Sergio Álvarez, 71’), Ferrón i Álvaro.SANT ANDREU:Segovia, Llamas, Noguera, Víctor, David, Dani Guerrero, Juanan (Jaume, 67’), Elhadji (Carlos, 79’), Ferran (Felipe, 87), Carroza i Josu.GOLS:0-1 (4’) Dani Guerrero. 0-2 (83’) Ferran.ÀRBITRE:Castellet Julià.T.G.:a Coll, Tena i Ferrón, i a Noguera, Juanan, Carroza i Guerrero.PÚBLIC:350 espectadors. Abans del partit es va homenatjar el jugador Ritxi Mercader pels seus 150 partits en el club i l’extècnic de l’entitat Damià Abella va fer el servei d’honor.

El Figueres va tancar el 2018 amb una derrota que el torna a deixar a les portes de l’objectiu d’encadenar quatre jornades sense perdre. Ahir, després de dues victòries i un empat, els de Joan Esteva van rebre a casa el Sant Andreu amb l’objectiu de buscar un triomf que els permetés marxar de vacances amb una millor sensació, però l’efectivitat i solidesa dels andreuencs ho va impedir.

El conjunt quadribarrat va sortir molt fort al terreny de joc, i en la primera ocasió clara que va generar va marcar el 0-1: Dani Guerrero va rematar amb el cap una falta servida per Josu (4’). El Figueres va quedar tocat i Elhadji (15’) va tenir a prop el segon en un contraatac. La Unió va despertar cap a la mitja hora, quan Ferrón no va poder aprofitar una bona passada de Ritxi (18’), Dan Coll va marcar de cap però en fora de joc (25’) i de nou Ferrón i Romero van posar a prova Segovia en una doble oportunitat (28’). L’embranzida de l’equip local en atac, però, va anar perdent força amb el pas dels minuts, i el pas pels vestidors va afavorir molt més el Sant Andreu que el Figueres.

En la represa, el protagonisme visitant va créixer i les ocasions per ampliar l’avantatge andreuenc, també. Tot i així, la diana que deixava vist per sentència l’últim partit de l’any a Vilatenim no va arribar fins al minut 83’. Ferran va saber aprofitar una assistència de Carlos des de l’esquerra i amb el gol va lligar els tres punts.

ELS VESTIDORS

El partit s’ha decidit amb dues accions que sabíem que el Sant Andreu domina i ens podien fer mal. La resta ha anat tal com esperàvem
Hem superat bé la seva pressió però ens ha faltat generar una mica més de perill en atac
Joan Esteva
Entrenador del Figueres
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)