2a divisió FEF

Una parella desenfrenada

Protagonistes. Jordi Xumetra i Hèctor Simón van ser clau en la darrera victòria de l’any de l’Olot contra el Terol (4-1). Dos dels futbolistes veterans de l’equip van marcar i es van assistir mútuament

L’Olot va aconseguir un triomf brillant en el darrer partit de l’any contra el Terol (4-1). Els olotins van haver d’aixecar un 0-1 en contra, però gràcies a la parella formada per Jordi Xumetra i Hèctor Simón tot va ser més fàcil. Dos dels jugadors veterans de la plantilla garrotxina van fer un partit excels, i és que Xumetra va fer dos gols a passada d’Hèctor Simón i va donar en safata el 3-1, obra del mig de Llançà per culminar un recital: “Feia dies que buscava el gol i volia tenir una bona actuació i, per sort, ha arribat en el darrer partit de l’any. Ha sortit tot força bé”, explica Jordi Xumetra, que respecte a la connexió amb el seu company, Hèctor Simón, hi afegeix : “És molt fàcil entendre’s amb l’Hèctor ja que és un jugador de molta qualitat. N’hem de gaudir perquè és una sort tenir-lo entre nosaltres.”

Els tres punts sumats permeten a l’equip dirigit per Raúl Garrido enfilar-se fins a 26 punts a falta d’un partit per finalitzar la primera volta del campionat –el 6 de gener disputaran el darrer partit a la Nova Creu Alta, contra el Sabadell–, dos més que al final de la primera meitat de lliga amb més punts de la història del club, la del curs 2014/15, amb 24: “Hem de tenir els peus a terra i pensar només en el partit vinent. Ja sabem el que fem bé i el que no, per tant, hem de continuar en la mateixa línia i continuar treballant per millorar i evolucionar”, explicael futbolista de l’Estartit, que ja és el segon màxim golejador de l’equip amb tres gold, tants com que, precisament, Hèctor Simón, tots dos amb dos menys que el pitxitxi, el silenc Marc Mas (5).

L’Olot viurà l’aturada nadalenca més plàcida des que competeix a segona B gràcies a la bona classificació de l’equip (setè), a només cinc punts del play-off d’ascens a segona A i amb un marge de vuit respecte del descens directe. De fet, en comparació de la temporada passada, els olotins han sumat en els mateixos divuit partits onze punts més, una diferència abismal per a un equip amb gairebé el mateix bloc però amb un altre tarannà i convenciment.

CANVI ABISMAL

11
punts
més per a l’equip de Raúl Garrido respecte del curs passat en els mateixos divuit partits.

A FALTA D’UN PARTIT

26
punts
té l’Olot (setè), dos més que en la seva millor primera volta històrica a 2a B, del curs 2014/15 (24).

LES REACCIONS

Hem de tenir els peus a terra i pensar només en el partit vinent. El treball ens farà ser millors
Jordi Xumetra
atacant de l’Olot
És fàcil entendre’s amb l’Hèctor perquè és un jugador de molta qualitat. N’hem de gaudir perquè és una sort tenir-lo entre nosaltres
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)