2a divisió FEF

Final de vacances a Lleida i Olot

2a divisió B. L’equip de la Terra Ferma, que va tancar el 2018 com a líder, i el conjunt garrotxí, que passa un moment molt dolç, tornen avui als entrenaments. La resta de catalans ja ho havien fet entre el 28 i el 31 de desembre

S’han acabat les vacances per a tots els equips catalans de segona B. Avui ha estat el torn dels dos conjunts que encara gaudien de dies de festa: el Lleida Esportiu i l’Olot. Tots dos, precisament, són els que van tancar el 2018 amb més bon gust de boca. Els de la Terra Ferma, de fet, treballaran a partir d’avui per mantenir amb l’entrada d’any la bona dinàmica que els ha permès situar-se líders del grup català i obrir forat respecte al cinquè, que és 7 punts per sota. Per començar, als blaus els esperarà l’Ontinyent. L’objectiu amb què tornarà l’Olot, per la seva banda, és allargar el seu moment dolç, que li ha permès signar la millor primera volta de la seva història a segona B quan encara falta un partit per disputar. Aquest duel serà contra el Sabadell. Els vallesans, precisament, van tornar a la feina la data en què ho van fer la majoria dels equips catalans: el 31 de desembre. Després d’ells, també van escollir el darrer dia de l’any per fer el primer entrenament després de vacances el Badalona i el Peralada. Un dia abans havien tornat el Barça B i el Cornellà. Força més matiner va ser l’Espanyol B, que va ser el primer de posar-se la granota de treballar. El conjunt de David Gallego va tornar de vacances el divendres 28 de desembre pensant en el primer partit de l’any, el que els enfrontarà al València Mestalla.

Espanyol B 28 de desembre
L’equip és 9è, amb 23 punts
Barça B 30 de desembre
L’equip és 6è, amb 28 punts
Cornellà 30 de desembre
L’equip és 5è, amb 29 punts
Sabadell 31 de desembre
L’equip és 8è, amb 25 punts
Badalona 31 de desembre
L’equip és 10è, amb 22 punts
Peralada 31 de desembre
L’equip és 16è, amb 18 punts
Lleida Esportiu avui
L’equip és 1r, amb 36 punts
Olot avui
L’equip és 7è, amb 26 punts
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)