3a divisió FEF

El Cerdanyola, en un núvol

3a divisió. El conjunt vallesà ha tancat la primera volta a set punts de la promoció d’ascens en el millor registre des que va arribar a tercera divisió. L’entitat vol ser ambiciosa

A poc a poc el Cerdanyola va cremant etapes en la tercera divisió i la seva aparició en la part mitjana-alta de la taula classificatòria no ha estat cap casualitat. Després de 19 partits, el conjunt vallesà ha aconseguit el seu millor registre històric i ha acabat la primera volta amb 28 punts, dues unitats per sobre del seu sostre, quan es va erigir com a revelació del grup l’any 2014, en la seva segona temporada a tercera divisió.

Les diferències són grans respecte a l’anterior rècord. Aleshores, el conjunt vallesà era un nouvingut amb un dels pressupostos més baixos del grup. Enguany, en la sisena temporada consecutiva a la divisió, l’entitat ha fet el salt també als despatxos. “Ara som un equip establert en la tercera divisió, hem pogut posar una mica més de diners en el pressupost i cada any va augmentant. No som un equip que hagi fet un desemborsament extraordinari d’un any a l’altre però a poc a poc anem creixent”, afirma el seu entrenador i alma mater del projecte, Toni Carrillo.

El tècnic no amaga que aquest salt en el pressupost li ha permès fitxar millors jugadors: “Hi ha jugadors que en el passat ho han donat tot pel Cerdanyola i n’estem orgullosos, però cada vegada som un equip més atractiu per a alguns jugadors, som seriosos i paguem el dia 1 sempre.” Carrillo tampoc vol posar un sostre a l’equip, tot i que és conscient de les grans diferències que encara hi ha amb els galls de la categoria: “És un somni ser on som. Som un club humil però també ambiciós. El president i jo fa molts anys que hi som però no volem estancar-nos.”

LES REACCIONS

28 punts 2018
20 punts 2017
15è
21 punts 2016
14è
21 punts 2015
15è
26 punts 2014
23 punts 2013
11è
No hi ha més precedents al final de la primera volta en la categoria perquè el debut del Cerdanyola a la tercera divisió es va produir el curs 2013/14.
No hem fet un gran desemborsament d’un any a l’altre però a poc a poc anem creixent
Toni Carrillo
entrenador del cerdanyola
És un somni ser on som. Som un club humil però també ambiciós. Fa molts anys que hi som però no volem estancar-nos
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)