3a divisió FEF

El camí per créixer ha de començar avui

3a divisió. El Figueres (12 h) rep la visita de la revelació del curs, l’Horta, amb l’objectiu de millorar la primera volta des de l’inici

El Figueres estrenarà l’any rebent aquest migdia la visita de l’Horta de Nacho Castro, una de les revelacions de la temporada, que arriba a Vilatenim en la sisena posició a només dos punts de la promoció. “Han fet una gran primera volta, amb només quatre derrotes, i els números demostren la dificultat del partit. És un equip alegre i amb jugadors de talent, però tot i que hem tingut pocs dies per reprendre l’activitat després de vacances volem començar a sumar en la segona volta”, comenta el tècnic Joan Esteva, que sap que una victòria serviria per fer un pas endavant respecte a l’inici de curs, en què van perdre (3-1) quan ja tocaven la victòria.

El que és segur és que avui a Vilatenim es podrà veure un bon espectacle, i és que cap dels dos equips renunciarà a dur la iniciativa. “Amb petites diferències els dos equips tenim un estil molt similar, amb una proposta atractiva i ofensiva. Prenem riscos en la sortida de pilota i això fa que es permetin més accions ofensives i veurem qui és més encertat”, analitza Esteva, que per al partit d’avui només tindrà la baixa per lesió de l’extrem Joan Pons.

LA PRÈVIA

Els dos equips tenim un estil similar, atractiu i ofensiu. Prenem riscos en la sortida de pilota i així es permeten més accions ofensives
Hem tingut pocs dies per reprendre l’activitat però volem començar a sumar en la segona volta
Joan Esteva
entrenador del figueres
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)