3a divisió FEF

Arranz, Coro i Imaz, els Reis de l’Olímpic

Amb pas ferm. El Terrassa va imposar-se al Sants gràcies a la inspiració dels seus homes d’atac i consolida el seu bon moment afermant-se a dalt

terrassa 3 sants 1

TERRASSA:Ortega, Dani Sánchez, Pallás, Valls, Puchades, Guzmán, Àlex Fernández (Ferreira, 46’), Coro (Imaz, 89’), Daisuke (Balboa, 65’), Carreón i Arranz.SANTS:Martin Yamandu, Brian, Adrián, Aleix, Juli, Guillem (Crivi, 46’), Cristian, David, Mario, Gaudioso i Avilés.GOLS:1-0 (15’) Arranz. 2-0 (29’) Coro. 2-1(70’) Luis Gaudioso. (91’) 3-1 Imaz.ÀRBITRE:Serrat Susi.T.G.:Als locals Pallàs, Àlex Fernández i Daisuke, i als visitants Guillem, Fabregat, David, Mario i Gaudioso.T.V.:Al visitant Aleix Lage (87’), per doble amonestació.PÚBLIC:Uns 550 espectadors.

El Terrassa va començar el 2019 guanyant amb patiment gràcies a l’efectivitat de dos jugadors en estat de gràcia, Sergi Arranz i David Corominas, que van disfressar-se de Reis d’Orient per tombar un Sants (3-1) que va estar a punt d’esgarrapar un punt de l’Olímpic. Els egarencs van completar un primer temps vistós i força complet, sense donar alternativa a un rival que només va aconseguir frenar els locals a partir de l’agressivitat. Però només amb faltes no s’atura el talent d’homes com ara Arranz, que, en la primera rematada que va tenir, assistit per Daisuke, va obrir la llauna. Onzè gol del pitxitxi terrassenc. Un quart d’hora més tard, Coro, que havia anotat tres dianes els últims dos partits, va dibuixar un espectacular llançament de falta directa a l’escaire de Martin Yamandu, que no va poder fer-hi res.

Les faltes dels barcelonins, amb la permissivitat de l’àrbitre, van indignar l’Olímpic. Amb la feina feta, però, els locals es van relaxar en la segona part. Sense Àlex ni Daisuke, el Terrassa va perdre intensitat. I el Sants ho va aprofitar. Ortega va evitar un primer avís de Crivi, Gaudioso va escurçar distàncies i Fabregat va perdonar l’empat. Imaz va regalar la tranquil·litat definitiva a un Terrassa que segueix en zona d’ascens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)