2a divisió FEF

Sumar ja serà molt bo

Exigència. L’Olot visita la Nova Creu Alta de Sabadell amb la convicció que intentant aplicar el seu estil de joc pot esgarrapar algun punt d’un rival just per sota seu en la classificació

Any nou, però la vida continua igual a l’Olot. L’ambició i la il·lusió del cos tècnic i la plantilla del conjunt de la Garrotxa es mantenen intactes per afrontar el primer partit del 2019, el darrer de la primera volta del campionat. Si bé els olotins van assegurar-se en l’últim partit del 2018 superar la millor primera volta de lliga des que competeixen a segona B, la convicció que mantenint la línia de joc i aplicant el seu estil poden esgarrapar algun punt de la Nova Creu Alta contra el Sabadell podria inflar encara més els bons números ja obtinguts –els de Garrido tenen 26 punts, dos més que en la primera volta del campionat del curs 2014/15 i dos menys que el total de punts de la segona volta de la temporada passada, la millor en la categoria de bronze–. “Visitem un camp i un equip molt complicats, dels millors de la categoria. El Sabadell té una plantilla excel·lent i serà molt difícil guanyar el matx. És l’últim partit de la primera volta i tenim la il·lusió de poder vèncer i fer un bon matx”, diu el tècnic de l’Olot, que hi afegeix: “No sé si és un rival directe, però sí el més proper. Està just darrere nostre i, per tant, és un contrincant que hem d’intentar que no ens superi. Després no sé si serà un rival directe o no; evidentment ells tenien pensat intentar jugar el play-off d’ascens i aquest no és el nostre cas.”

Raúl Garrido té clar que la Nova Creu Alta pot ser un bon escenari perquè el seu equip proposi joc amb la pilota i, per tant, sigui al màxim de fidel a l’estil que li està atorgant grans resultats. “Ens hem adaptat al medi quan aquest ha estat petit o d’herba artificial. El camp del Sabadell és d’herba natural, de dimensions grans i haurem de contrarestar aspectes del rival, però no com altres casos. Podem fer el nostre joc i ho intentarem tot”, analitza el valencià, que tindrà la baixa confirmada de Roger Barnils, lesionat en l’últim partit del 2018 contra el Terol, i el dubte fins a última hora d’Iván Guzmán. El badaloní es va fer una lesió a la part externa del genoll en la primera sessió de l’any i s’ha perdut diversos entrenaments.

LA PRÈVIA

No sé si és un rival directe, però sí el més proper. Està just darrere nostre i, per tant, és un contrincant que hem d’intentar que no ens superi
El camp del Sabadell és d’herba natural i dimensions grans, i intentarem fer el nostre joc
Raúl Garrido
entrenador de l’Olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)