2a divisió FEF

L’Olot empata a Sabadell (0-0) i manté la dinàmica positiva

2a divisió B. Olotins i sabadellencs han disputat un enfrontament molt igualat que ha acabat amb repartiment de punts. Els de la Garrotxa ja fa 10 jornades que no perden

Màxima igualtat en el duel que el Sabadell i l’Olot han disputat aquesta tarda a la Nova Creu Alta. Els olotins han sabut resistir en defensa en la primera meitat i han crescut en la segona però finalment el marcador no s’ha mogut i l’empat es pot considerar just un cop analitzats els mèrits d’uns i altres. L’Olot tanca la primera volta en plena dinàmica positiva i ja fa 10 jornades que no coneix la derrota.

En la primer part, l’Olot ha tingut poc protagonisme en atac i ha hagut de centrar els esforços en la defensa. A l’inici, els de Raúl Garrido s’han mostrat imprecisos amb la pilota als peus i això ho ha aprofitat el Sabadell per generar diverses ocasions de gol. La més clara ha sigut una vaselina al travesser executada per Antonio. Amb el pas dels minuts, els olotins han corregit les errades i les forces s’han igualat. Al descans s’hi arribat amb empat a zero.

En la segona meitat, els garrotxins han intentat estirar les línies i en els primers compassos de la represa ho han aconseguit però sense arribar amb massa claredat a la porteria rival. El Sabadell no s’ha arraulit i també ha buscat la diana que li donés avantatge, però la bona feina de les defenses ha provocat que les forces quedessin igualades i al final, l’empat es pot considerar just i també positiu per als interessos de l’Olot.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)