2a divisió FEF

I ja en sumen deu

2a divisió B. Meritori empat sense gols de l’Olot al camp del Sabadell que allarga fins a deu jornades la dinàmica positiva sense perdre dels garrotxins

Sabadell 0 Olot 0

SABADELL:Roberto, Óscar, Nico, Aleix Coch (Valentín, 58’), Migue, Josu, Ángel, Adri Cuevas (Édgar Hernández, 77’), Felipe Sanchón (Pol Ballesteros, 69’), Antonio i Néstor.OLOT:Ginard, Aspar, Alan Baró, Carles Mas, Blázquez, Masó, Hèctor Simón, Pep Chavarría, Xumetra (Marc Nierga, 62’), Alfredo (Pedro, 64’) i Marc Mas (Marc Cosme, 80’).ÀRBITRE:Carbonell Hernández.T.G.:A Migue i Nico del Sabadell, i a Pep Chavarría i Alan Baró de l’Olot.PÚBLIC:1.685 espectadors a l’estadi de la Nova Creu Alta de Sabadell.

L’Olot va tancar, ahir, la primera volta del campionat i ho va fer amb un empat a la Nova Creu Alta que manté el bon regust de boca entre els integrants de la plantilla olotina. Els de Raúl Garrido van competir a un molt bon nivell contra una de les plantilles més potents de la lliga i el punt sumat permet allargar una setmana més la dinàmica positiva. L’Olot fa 10 jornades que no perd i es consolida en la zona alta de la classificació un cop superat l’equador de la temporada.

El Sabadell va innovar per intentar sorprendre l’Olot i el tècnic local Toni Seligrat va sortir al terreny de joc amb una línia de cinc defenses. El canvi va funcionar, ja que en la primera meitat els de la Garrotxa gairebé no van inquietar la porteria de Roberto i van haver de centrar els esforços a frenar l’atac arlequinat. De fet, l’arrencada del duel va estar marcada per les imprecisions dels de Raúl Garrido, unes errades que permetien al Sabadell generar perill: Antonio va enviar una vaselina al travesser després d’una recuperació en la zona de tres quarts (11’) i Felipe, aprofitant una mala passada amb el peu de Ginard, va xutar desviat (15’). Superat el primer quart d’hora de joc, l’Olot va corregir les errades pròpies i les forces es van igualar. Tot i això, l’acció es concentrava en la zona defensiva dels olotins. Sense passar penúries al darrere, el control del Sabadell sí que va evitar que, en la primera part, els de Garrido poguessin fer un pas endavant en atac.

Nedar i guardar la roba

En l’arrencada del segon temps, la imatge de l’Olot ja va patir canvis i, en atac, l’equip va estirar les línies. Homes com ara Hèctor Simón, Xumetra i sobretot Pep Chavarría van guanyar protagonisme amb la pilota als peus. Precisament, la connexió entre Hèctor Simón i Xumetra va donar com a resultat una centrada del migcampista que la bala de l’Estartit va estar a punt d’endreçar a gol al segon pal (60’). Pel que fa al Sabadell, els de Toni Seligrat van acceptar l’intercanvi de cops i amb més espais al terreny de joc també van contribuir amb arribades sense encerts a la porteria de Xavi Ginard.

Les dues banquetes van moure diverses peces per buscar la manera de fer mal al rival, però amb el pas dels minuts i amb la màxima igualtat al terreny de joc, tan l’Olot com el Sabadell van tenir clar que lligar un punt no era un mal resultat. Tot i això, en els sis minuts de temps afegit, l’equip arlequinat va posar la por al cos dels visitants amb diverses pilotes a l’àrea. Al final, just repartiment de punts.

Hem tingut poc la pilota i hem intentat millorar en la segona part. El Sabadell ens ha exigit, però hem defensat amb molt ordre i seriositat
M’ha sorprès el canvi tàctic del Sabadell. És una mostra del respecte que ens tenen els rivals i que ens hem guanyat al camp
Som setens en la taula amb 27 punts. Crec que la primera volta que hem fet és per estar satisfets
Raúl Garrido
Entrenador de l’olot

Tres canvis en el primer onze de l’any de Raúl Garrido

L’Olot va estrenar el nou any a la Nova Creu Alta de Sabadell, on el conjunt garrotxí va sortir al terreny de joc amb tres canvis en l’equip titular respecte del que va acomiadar el 2018 a casa contra el Terol. Raúl Garrido, que ahir complia el primer dels dos partits de sanció, tenia clar que, com a mínim, hauria de fer una modificació, ja que Barnils, lesionat, no estava disponible. En el seu lloc va entrar Aspar. Més enllà d’aquest retoc, l’equip olotí també va introduir dos canvis més: Guzmán va deixar el seu lloc a Blázquez, que tornava a l’onze després de complir un partit de sanció. D’altra banda, en les posicions d’atac, Marc Cosme es va quedar a la banqueta i a sobre del verd sabadellenc va entrar Alfredo, que no era titular des del 25 de novembre. Pel que fa al jugador que no va entrar en la convocatòria per jugar a Sabadell va ser Guzmán, amb molèsties al genoll, i que fins ahir havia participat en totes les jornades de lliga aquest curs amb l’Olot.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)