2a divisió FEF

Una excessiva por de perdre

Poc atreviment. L’efervescència amb què va començar el matx es va diluir a partir del primer quart d’hora i ni el Sabadell ni l’Olot van ser capaços d’inquietar la porteria rival

SABADELL 0 OLOT 0

SABADELL:Roberto, Òscar Rubio, Nico, Aleix Coch (Valentín, 57’), Migue, Josu, Àngel, Adri Cuevas (Édgar, 78’), Néstor, Antonio i Felipe (Pol, 70’).OLOT:Ginard, Carles Mas, Masó, Blázquez, Héctor Simon, Marc Mas (Marc Cosme, 81’), Alfredo (Pedro, 65’), Alan Baró, Xumetra (Marc Nierga, 63’), Pep Chavarría i Aspar.ÀRBITRE:Carbonell Hernández.T.G.:Als locals Migue i Nico, i als visitants Carles Mas i Alan Baró.PÚBLIC:1.685 espectadors.

Ni el Sabadell ni l’Olot van poder sumar un triomf que els hauria acostat a la zona noble de la taula. En el duel entre equips catalans de la zona mitjana-alta, la precaució i la por de perdre es va imposar en un duel que va acabar tal com va començar: amb un empat sense gols. Per acabar-ho d’adobar, més enllà del resultat final, el partit va deixar una mala notícia: després d’un xoc amb el seu porter, Aleix Coch es va haver de retirar per un cop al genoll que no té gens de bona pinta.

I això que l’inici del matx feia presagiar que es veuria un duel atractiu i ple d’alternatives. Ja al minut 7, Xumetra va tenir una clara oportunitat d’inaugurar el marcador, però davant Roberto va xutar massa alt. I poc després, a l’11’, Antonio va tenir la millor ocasió del partit a l’altra àrea; la seva vaselina, però, va picar al travesser. I encara dins el primer quart d’hora, un xut d’Aleix Coch des de la frontal va sortir fregant el pal.

A partir d’aquí, però, les arribades a les àrees van desaparèixer. El Sabadell va agafar el control de la possessió i va aconseguir traslladar el joc al camp del rival, mentre l’Olot esperava la seva ocasió al contracop, però en atac cap de les dues estratègies va funcionar. A la represa res va canviar i l’apatia va seguir dominant un partit d’allò més avorrit per als espectadors. Tots dos entrenadors van intentar sacsejar-lo a través de la banqueta, però el resultat va ser el mateix. Al 60’, una centrada d’Héctor Simón va estar a punt de rematar-la al fons de la xarxa Xumetra entrant des del segon pal en l’única arribada més o menys clara dels olotins en aquest segon temps, mentre que el Sabadell hi hauria pogut dir la seva en el tram final. Durant els sis minuts que va afegir el col·legiat, els arlequinats van posar la por al cos al conjunt de Raúl Garrido. Just al 90’, Antonio Domínguez va obligar Ginard a rebutjar el seu xut des de fora de l’àrea, mentre que ja en el minut 93, una centrada de Pol es va enverinar i a punt va estar de costar-li un disgust a l’Olot. El marcador, però, no es va moure i el 0-0 va fer justícia en un duel en què tots dos equips van preferir guardar la roba i no exposar-se llançant-se a l’atac.

Hem tingut poc la pilota i hem intentat millorar en la segona. El Sabadell ens ha exigit, però hem defensat amb molt ordre
Som setens en la taula amb 27 punts. Crec que la primera volta que hem fet és per estar satisfets
Raúl Garrido
Entrenador de l’olot

Els jugadors han fet una bona feina jugant en l’últim terç de camp, no se’ls pot demanar més
Toni Seligrat
entrenador del sabadell
En atac hem tingut arribades, però em quedo sobretot amb la solidesa defensiva de l’equip
Antonio Domínguez
davanter del sabadell

Arturo, fora de la convocatòria per baix rendiment

La gran sorpresa de la llista de convocats de Toni Seligrat per al duel contra l’Olot va ser la baixa del davanter Arturo Rodríguez. En la roda de premsa posterior al partit, el tècnic de Torrent va voler deixar clar que la desconvocatòria de l’atacant de Cartagena era per motius tècnics: “No està aportant el rendiment que esperem d’ell”, va dir. I això que, just recuperat de la seva lesió, Édgar Hernández, l’altre davanter centre pur de la plantilla, no va sortir en l’onze titular. Precisament, Arturo, que en el primer tram del campionat va ser titular en gairebé tots els duels i va anotar tres gols, tenia una bona oportunitat de reivindicar-se en aquests dos partits sense Édgar: la setmana passa, però, ja va ser suplent contra l’Eixea i ahir contra l’Olot no va anar ni convocat.