2a divisió FEF

El Lleida perd el lideratge

Sense encert. L’equip d’Albadalejo no passa de l’empat a Ontinyent i veu com el Vila-real B acaba la primera volta en el primer lloc

ontinyent 0 lleida 0

ONTINYENT:Craviotto, Clausí (Zarzo, 60’), Enrique, Monreal, Raúl Fuster, Felip, Juanan, Machado, Tito (Javi Llor, 77’), Soler i David Torres.LLEIDA:Pau Torres, Dalmau, Joan Oriol, Albistegui, César, Trilles, Cano, Xemi (Noel Carbonell, 83’), Pedro, Juanto (Quintero, 68’) i Musa (Jose Artiles, 68’).ÀRBITRE:Chavet García.T.G.:Als locals David Torres, Tito, Raúl Fuster i Juanan i al visitant Trilles.

El Lleida no va poder aconseguir la victòria al camp de l’Ontinyent, de manera que queda sense el títol honorífic de campió d’hivern. És el Vila-real B, que dissabte va derrotar el Badalona i que ahir va celebrar l’ensopegada dels blaus, l’equip que acaba la primera volta en la primera posició. Precisament, el Vila-real B i el Lleida es veuran les cares dissabte a la ciutat esportiva del club groc.

El Lleida, però, tampoc pot considerar el botí obtingut ahir al Clariano dolent del tot, sobretot tenint en compte que Pau Torres va aturar un penal en el minut 8. Després, l’equip de Gerard Albadalejo va millorar i va disposar de diverses oportunitats per marcar, però a Marc Trilles i Juanto Ortuño els va faltar encert.

En la segona meitat, les millors ocasions del partit, que en línies generals va ser igualat, les va tenir el Lleida, sobretot una rematada de Pedro Martín. Els locals, però, també van apropar-se amb cert perill a l’àrea de Pau Torres, sobretot cap al final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)