Reus

Els jugadors del Reus es rebel·len contra Bartolo

2a divisió A. Els futbolistes diuen que no comparteixen les dures paraules del tècnic contra l’AFE i li retreuen que els critiqués després de vèncer 0-3

Fractura a tots als nivells al Reus. Els jugadors de l’equip roig-i-negre han emès aquest migdia un comunicat en què asseguren no compartir les dures declaracions que va fer el tècnic, Xavi Bartolo, contra l’Associació de Futbolistes Espanyols (AFE) després de vèncer a Màlaga ahir diumenge, en què assegurava que el sindicat els havia sotmès a una “persecució terrible”, fent-los impossible preparar el partit, i recordava la poca predisposició de la plantilla a jugar el partit. Els futbolistes no entenen les crítiques del seu tècnic cap a ells justament després d’una victòria per 0 a 3 i asseguren que en cap moment s’han sentit assetjats per l’AFE. Veuen normal, asseguren, que aquests dies, amb la delicada situació del club i l’equip, hi hagi contactes entre els sindicat i els futbolistes, com el fet que ahir el vicepresident els visités durant la concentració de Màlaga, una circumstància molt criticada per Bartolo. “Tot i que no compartim decisions i opinis del nostre entrenador, mai no ho hem manifestat públicament, com ell sí que ha fet amb nosaltres”, diuen en el comunicat, difós per l’AFE, els futbolistes, que reiteren que la unió és el principal valor de la plantilla roig-i-negra i que “l’únic i gran responsable de la situació és Joan Oliver”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)