Reus

El club vol unitat i fa una crida a omplir l’estadi

Reus. Bartolo haurà de reduir les diferències amb els jugadors abans del partit de dissabte contra el Numància, que tindrà preus populars

Tot i que el Reus, com a club, fa comptades comunicacions públiques, ahir va difondre a través de les xarxes socials el lema Ara més que mai, junts som més forts, mentre en paral·lel difonia una campanya per aconseguir una bona entrada en el partit de dissabte a la tarda contra el Numància al municipal, l’últim de la primera volta. Per aquest partit, els abonats podran adquirir fins a quatre entrades a només tres euros i la resta d’aficionats, a set.

El club vol caliu per a un partit que s’afrontarà enmig d’un ambient molt enrarit. Serà el primer sense els futbolistes que van rescindir el contracte després de les denúncies per impagaments, entre els quals hi ha els emblemàtics Edgar Badia, Carbia i Vitor, i arribarà després de les polèmiques anteriors al partit de Màlaga –els intents de l’AFE i els jugadors de suspendre’l– i posteriors, amb Xavi Bartolo criticant el sindicat i els seus jugadors retraient-li-ho. De fet, el tècnic tindrà feina a reduir les diferències amb la plantilla per preparar en condicions el partit, que afrontaran amb dotze fitxes professionals després que Olmo i Querol fossin pagats a temps dilluns. I, per sobre de tot, el partit arriba amb Joan Oliver esgotant el temps per buscar diners que assegurin la continuïtat de l’equip. Hi ha el temor que l’expedient de la Lliga pels impagaments –encara es deuen diverses mensualitats a tècnics i treballadors– faci excloure l’equip de la competició abans de començar la segona volta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)