2a divisió FEF

Dues maneres de veure el lideratge

2a divisió B. El Vila-real B i el Lleida, dos equips de naturaleses molt diferents, buscaran avui el primer lloc

La immensitat que separa el plantejament d’un equip filial del d’un pseudohistòric que vol recuperar el terreny perdut convergiran avui (17 h, Esport 3) en la batalla més interessant que pot donar el grup tercer de la segona B. El Lleida, segon classificat amb 37 punts, visita el Vila-real B, líder amb un punt més. A través dels seus mèrits esportius, els dos equips anhelen l’ascens de categoria, les possibilitats del qual augmenten exponencialment si s’acaba en la primera posició en la jornada 38. En l’inici de la segona volta tot és encara és massa incipient, però és millor anar avançant feina.

“El lideratge ara mateix no té una gran importància, només significa que es fan bé les coses”, simplificava Albadalejo, que té clar l’objectiu: “Volem millorar la puntuació de la primera volta, cosa que voldrà dir que acabarem primers o segons.” El Lleida podrà disposar del nou fitxatge, Iván Zotko. “És un partidàs en tota regla”, afirma el tècnic groguet, el català Miguel Álvarez: “És essencial amarrar els punts de casa per complir els objectius.” En l’anada –per a un eventual empat– va guanyar el Lleida (2-1).

LES REACCIONS

Volem millorar la puntuació de la primera volta; això voldrà dir que acabarem primers
Gerard Albadalejo
entrenador del lleida
És essencial amarrar els punts de casa per complir els objectius que tenim al davant
Miguel Álvarez
entrenador del vila-real b
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)