2a divisió FEF

Una nova oportunitat d’or

2a divisió B. El Peralada vol guanyar contra el Sabadell el segon partit consecutiu a casa i convertir-se en el tercer equip de la lliga que ho aconsegueix, després de l’Atlètic Balears i l’Olot

Coincidint amb el final de la primera volta i l’inici de la segona, el Peralada s’ha tornat a trobar amb dos partits consecutius a casa. Tot i estar només a mig curs, serà la tercera vegada que els xampanyers han d’afrontar dos partits seguits com a locals.

La primera va ser a l’inici de curs, quan els xampanyers van jugar consecutivament a casa contra l’Olot i el Conquense, amb el condicionant de jugar el duel de la demarcació a Montilivi. El balanç d’aquella sèrie va ser molt pobre, i és que el Peralada va perdre contra l’Olot (0-1) i no va passar de l’empat contra el Conquense (1-1), que curiosament és l’únic equip que ha firmat un balanç pitjor aquesta temporada en dos partits seguits a casa, ja que va perdre en una setmana contra l’Olot (0-1) i el Barça B (0-3).

La segona sèrie de dos partits consecutius a casa del Peralada va passar fa menys d’un mes, quan va jugar en cinc dies contra el Castelló i el València Mestalla –després d’haver-se ajornat el partit per la pluja– al municipal. En aquella ocasió els xampanyers van començar el cicle amb una victòria contra el Castelló (2-1), la primera de la temporada a casa, però no van aconseguir fer el sis de sis després d’empatar entre setmana contra el València Mestalla (1-1) en un partit on van fer mèrits de sobres per aconseguir la victòria.

Ara l’objectiu dels xampanyers és donar continuïtat a la victòria contra l’Eixea superant aquest diumenge el Sabadell (a les 16.00 hores) i millorant el registre de 4 punts dels sis possibles que va aconseguir al desembre. Seria fer un pas més al municipal després que aquest diumenge els de Chicho deixessin de ser el pitjor equip de la lliga a casa amb 10 punts.

Amb miralls

L’objectiu no és gens senzill, i és que de moment només hi ha dos equips de la lliga que han sumat els sis punts possibles en dos partits consecutius a casa: l’Atlètic Balears i l’Olot. Els de les Illes ho van aconseguir en les jornades vuit i nou superant l’Olot (1-0) i l’Ontinyent (2-1), mentre que els garrotxins van fer el ple a casa el mes de desembre, superant l’Eixea (1-0) i el Terol (4-1) en una setmana.

El Peralada té un altre mirall on emmirallar-se i és que la temporada passada, amb Chicho a la banqueta, els xampanyers van guanyar dos partits seguits a casa contra el Deportivo Aragó (2-1) i l’Hèrcules (2-0) per començar una de les millors ratxes de la temporada –13 punts de 15 possibles.

EL PRIMER PAS

Amb la victòria contra l’Eixea, el Peralada va deixar de ser el pitjor local

RES DE NOU

Serà la tercera vegada que el Peralada jugui dos partits seguits a casa aquest curs

SABEN EL QUE ÉS

El curs passat el Peralada va fer el sis de sis quan va tenir dos partits consecutius a casa

L’Atlètic Balears i el Vila-real B volen el mateix

El Peralada no és l’únic equip de la lliga que està en disposició de sumar els sis punts en dos partits consecutius a casa. L’Atlètic Balears, que ja ho va aconseguir a l’inici de temporada, i el Vila-real B, que es va quedar amb només 3 punts en les jornades 12 i 13 després de perdre contra l’Olot (1-2), van guanyar l’últim partit de la primera volta com a locals contra l’Hèrcules (2-0) i el Badalona (1-0), respectivament, i aquest cap de setmana rebran les visites del Castelló i el Lleida, respectivament, amb l’objectiu de fer el sis de sis a casa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)