2a divisió FEF

El dia per fer el gran salt

Continuar creixent. El Peralada rep el Sabadell (16 h) amb l’oportunitat d’encadenar la segona victòria a casa i el cinquè partit sense perdre per continuar amb la bona dinàmica

El Peralada arrenca avui la segona volta amb la confiança que dona veure’s fora de la zona de perill després de sortir-ne gràcies a la victòria contra l’Eixea (2-1). Per això els xampanyers volen aprofitar l’embranzida i donar un cop de puny a la taula superant al municipal de Peralada (a les 16 h) un Sabadell que aspira a tot. “És un equip que et colla molt durant tot el partit i que té jugadors molt bons perquè la plantilla està feta per intentar ascendir però no està acabant d’arrencar com s’esperava. Tot i això serà un partit molt difícil per a nosaltres perquè tenen jugadors de molta experiència i juguen molt directe, així que haurem d’estar atents als petits detalls i ser molt sòlids per guanyar les segones jugades”, valora el tècnic. Chicho Pèlach té entre cella i cella aconseguir la segona victòria consecutiva al municipal: “Aquest és el nostre gran objectiu perquè ens suposaria un gran cop de moral. Sabem que serà complicat però és la nostra ambició i ho intentarem amb totes les ganes perquè sabem que el petit sempre pot guanyar el gran.”

Amb el partit de la primera volta a la retina, quan el Peralada va deixar escapar un avantatge de 0-2 en un duel ben estrany, els xampanyers volen fer més gran la ferida dels vallesans, que en els últims tres partits només han sumat un punt. A més, una victòria permetria al Peralada seguir fora de la zona de perill i ampliar el marge per començar a agafar coixí i respirar amb més tranquil·litat. De fet, si el Peralada suma serà la primera vegada de la temporada que encadeni cinc partits sense conèixer la derrota després d’haver sumat 8 punts dels últims 12 possibles.

Per al partit d’avui Chicho continuarà amb les mateixes baixes que va tenir contra l’Eixea, i és que Paik i Valery continuen amb dinàmica del primer equip després de ser titulars en la copa, mentre que Soni complirà el segon i últim partit de sanció.

Aconseguir una segona victòria consecutiva és el nostre gran objectiu, seria un cop moral important
Narcís ‘Chicho’ Pèlach
entrenador del peralada
És un equip que et colla molt durant tot el partit. Juguen molt directe i haurem d’estar atents als petits detalls i a les segones jugades
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)