Territorial

El Farners creix en la segona part i empata contra el Vilassar

1a catalana. L’expulsió del visitant Fuentes va ser clau per eixugar un 0-2 en contra

Farners 2 Vilassar M. 2

FARNERS:Blanquera, Pau Domínguez, Roger (Massegur, 86’), Abde (Gerard Herrera, 46’), Peracula (Kande, 65’), Fran Pérez, Guillem Cornellà, Muniesa, Riki Solà (Litus, 80’), Gerard Gómez i Òscar Parcet.VILASSAR DE MAR:Imanol, Varese, Roger Peña, Fuentes, Gámiz, Edu Domingo (Pompido, 86’),Gil, Mendoza (Granero, 80’), Cristian (Ferran, 46’), Soufiane (Fernando, 86’) i Bargalló (Lobo, 46’).GOLS:0-1 (8’) Cristian. 0-2 (28’) Soufiane. 1-2 (47’) Riki Solà. 2-2 (75’) Guillem Cornellà.ÀRBITRE:Sánchez Pin.T.G.:A Abde, del Farners, i a Edu Domingo, Varese, Lobo, Soufiane i Imanol del Vilassar.T.V.:Directa a Fuentes (44’), i per doble amonestació a Gil (78’), tots dos del Vilassar.COMENTARI:El Farners es va complicar de valent el partit en la primera part, quan el Vilassar va ser superior i amb un gol matiner (8’) i una gran diana de Soufiane semblava lligar el triomf. Al límit del descans, el central Fuentes va ser expulsat i això va canviar el guió del partit en el segon temps. El Vilassar va perdre solidesa, el Farners va marcar només de començar la represa i això va fer créixer els de Lluís Padrós. L’empat va arribar de la mà d’una gran execució de falta de Guillem Cornellà (75’). En l’últim quart d’hora de joc, els colomencs van controlar el duel i el rival va perdre un nou efectiu per expulsió, però, tot i disposar d’ocasions, no es va poder culminar la remuntada local.