L’Hospitalet i el Terrassa desaprofiten l’oportunitat

Tot queda igual. Els egarencs van dominar més i haurien pogut agafar els de la franja en la classificació; els de Xavi Molist van acabar millor, però no van explotar l’expulsió de Yaya (79’)

L’HOSPITALET 1 TERRASSA 1

L’HOSPITALET:Aliaga; Dani Fernández, Juste, Rodri (Diego, 32’), Eudald; David Garcia, Javi Lara (Pasquina, 72’); Christian Alfonso (David Jiménez, 76’), Cristian Gómez, Vinicius; i Salinas.TERRASSA:Ortega; Yaya, Pallàs, Sergi Valls, Dani Sánchez; Guzmán, Coro (Àlex Fernández, 88’), Carreón; Serramitjà (Imaz, 81’), Nils i Arranz (Jonatan Toledo, 85’).GOLS:1-0 (23’) Rodri, de penal. 1-1 (61’) Arranz.ÀRBITRE:Sánchez Rico.T.G.:Als locals Dani Fernández, Eudald, David, Pasquina i Cristian Gómez, i als visitants Serramitja, Guzmán, Arranz i Sergi Valls.T.V.:Doble groga al visitant Yaya (79’).

Oportunitat perduda tant per a l’Hospitalet com per al Terrassa, que es van haver de conformar amb un punt per a cadascun en un duel que s’hauria pogut decantar per a qualsevol de les dues bandes. En el global del partit, els egarencs van tenir més estones de domini, si bé és cert que l’Hospitalet va collar en el tram final del partit, sobretot després de l’expulsió de Yaya.

Amb dos estils de joc molt similars, en el tram inicial, els dos equips es van centrar més a intentar tenir la pilota que no pas a atacar. El Terrassa, però, ja l’havia tinguda en una bona jugada de Nils en els primers minuts de tempteig i, just al quart d’hora, Arranz va estar a punt d’aprofitar una errada d’Eudald en un servei de banda. Però, quan més controlaven els visitants, l’Hospi es va trobar amb un penal per mans que Rodri no va desaprofitar per fer l’1-0 (23’). El gol no va afectar gaire el guió del partit, ja que els de Cristian Garcia no van perdre el control, una iniciativa que va augmentar després del pas pels vestidors. Els vermells van sortir disposats a empatar el duel per la via ràpida i van trobar el premi just complert el quart d’hora de la segona meitat en una llarga jugada després d’un servei de cantonada que va culminar Arranz al fons de la xarxa (61’). L’empenta encara hauria pogut permetre al Terrassa acabar de capgirar el resultat, però Aliaga va treure una mà magnífica a rematada de Coro (66’). Però, a poc a poc, l’Hospitalet va poder recuperar el domini, sobretot a partir de l’entrada de Pasquina, que va revolucionar el matx. Així, en una ràpida jugada, Salinas va tenir una bona opció a les seves botes (73’) i tot se li va posar una mica més de cara al conjunt de la franja amb l’expulsió de Yaya provocada pel mateix Pasquina (79’). En la consegüent falta, Dani Fernández va fer lluir Ortega, si bé la darrera ocasió la va tenir el visitant Imaz en un córner olímpic que a punt va estar de sorprendre Aliaga.