2a divisió FEF

Toni Seligrat es queda sol

2a divisió B. El Sabadell acomiada el tècnic per la mala dinàmica de l’equip i el pobre joc mostrat, especialment a casa. El detonant, un enfrontament amb l’afició desplaçada a Peralada

La comissió esportiva del Sabadell ha decidit acomiadar l’entrenador, Toni Seligrat, que diumenge passat va sumar la tercera derrota en els últims quatre partits. La raó explicada públicament pel club ha estat purament futbolística però tot va esclatar quan van començar a córrer per les xarxes i les televisions les imatges del tècnic de Torrent discutint-se amb la seva pròpia afició i havent de ser separat pels jugadors després de perdre diumenge passat a Peralada (2-0).

Ja feia setmanes que la figura del tècnic no convencia en el si de l’entitat. La manca d’entesa de Seligrat amb la resta d’estaments dins del club dificultava la convivència. El tècnic defensava per sobre de tot i tothom la seva idea futbolística, que l’ha portat a ser l’entrenador més llorejat en els últims deu anys del grup 3 de segona B. Però quan els resultats no han funcionat, a Sabadell tot ha saltat pels aires. En la direcció de l’entitat, els resultats, la pobra imatge i la difícil convivència amb l’àrea esportiva han portat al divorci. En el vestidor, la sintonia no era la millor tal com es va poder veure en les crítiques públiques del tècnic a Arturo. I en l’afició, a diferència de l’inici de curs, en què va ser discutit per una part, hi ha hagut unanimitat després de l’enfrontament que va protagonitzar amb alguns seguidors desplaçats a Peralada.

La comissió esportiva del Sabadell –formada pel president, Calzada (intervenint per telèfon ja que era a Singapur); el conseller Àxel Torres; el director general, Bruno Batlle, i el director esportiu, Jose Manzanera– es va reunir ahir extraordinàriament per discutir si era convenient prescindir del tècnic i la decisió va ser afirmativa. Com que hi havia raons esportives de molt de pes, en la comunicació pública el Sabadell va apel·lar merament a la dinàmica de l’equip, però la sensació que queda és que Seligrat ha posat molt fàcil la destitució després de la imatge oferta a l’acabar el partit a Peralada. L’ambient que s’hauria generat en el pròxim partit a la Creu Alta amb el Conquense no hauria ajudat gens ni mica a apropar els arlequinats a la promoció d’ascens, objectiu principal (novens, 26 punts, a 9 del quart classificat).

El Sabadell anunciarà aviat el fitxatge d’un entrenador que es pugui fer càrrec de l’equip en l’entrenament de demà. Els vallesans no tenen tècnic interí perquè Joma, ajudant de Seligrat, també ha estat destituït.

Ramon Calderé aguanta en el Badalona

Una de les places més calentes és la del Badalona, que està immers en una mala ratxa de resultats que l’han portat a vorejar els llocs de descens. Ramon Calderé, que ja fa setmanes que està qüestionat, de moment aguantarà una jornada més en el partit que disputarà a casa (17 h) contra l’Ebre de l’exentrenador escapulat Manolo González. Calderé s’ha quedat sense suports al club ja que, per una banda, la junta directiva espera millors resultats i, per l’altra, la relació amb José García, Coe, és molt dolenta, com va quedar clar quan, fa algunes setmanes, el tècnic va parlar de “satèl·lits” que li posaven pressió a l’equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)