Nàstic

Canvis en defensa per les baixes de Fali i Abraham

Nàstic. El central valencià té dos partits de sanció per l’expulsió al camp de l’Elx, mentre que el lateral completa el cicle de grogues

El Nàstic va conèixer ahir la sanció a Fali, expulsat en la primera meitat del partit del cap de setmana a Elx per haver enviat “a prendre pel cul” l’àrbitre assistent. A més de l’esbroncada del tècnic, Enrique Martín, que es va mostrar molt empipat per “l’autoexpulsió” del valencià, el central s’endú dos partits de sanció, de manera que es perdrà el de diumenge a Tenerife i el de la setmana que ve al Nou Estadi contra Las Palmas. En el mateix partit, Abraham va veure la cinquena targeta groga, de manera que té un partit de sanció. Així, Enrique Martín haurà de canviar la línia defensiva a l’Heliodoro Rodríguez. A priori, Mikel Villanueva, que va debutar a Elx per l’expulsió de Fali, farà parella amb Djetei a l’eix de la defensa i Javi Jiménez ocuparà el lloc d’Abraham al lateral esquerre.

Estada a la Garrotxa

El Nàstic està en un tram clau de la temporada –diumenge juga al camp d’un altre rival directe– i per això, per fer pinya, la plantilla fa ahir i avui una petita estada a la Vall d’en Bas, a les instal·lacions de Royalverd, on Enrique Martín dirigirà dues sessions d’entrenament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)