2a divisió FEF

Un duel amb flaire de clàssic

2a divisió B. L’Olot i el Peralada es veuran les cares al municipal olotí per tercera temporada consecutiva, la segona al bronze, en un partit que mostra sempre la igualtat entre els dos equips

L’Olot i el Peralada s’enfronten demà al municipal d’Olot (16.30 h) en la tornada de la segona volta del duel gironí de segona B. Els dos equips es veuran les cares per tercer curs consecutiu, el segon al bronze, en un partit que comença a ser un clàssic a la demarcació de Girona. En l’època més recent, els empats han estat una constant en els enfrontaments entre garrotxins i empordanesos, els dos lluitant per objectius comuns, com ara la primera posició del grup cinquè de tercera divisió, el curs 2016/17, o la permanència a segona B, la campanya passada.

Una altra dimensió

Si bé en el penúltim precedent a primera catalana els dos clubs es trobaven a la zona alta de la categoria –un gol de Sergi Arimany va donar el lideratge a l’Olot, que va acabar pujant a tercera–, els anteriors partits entre els dos equips havien estat amb objectius força dispars per a cada un. El curs 1998/99, a primera catalana, l’Olot va perdre l’únic precedent contra el Peralada. Els olotins van baixar a preferent en l’inici d’una etapa de decadència que va acabar, al llarg dels anys, enviant els de la Garrotxa a primera regional i els de l’Alt Empordà a tercera. En els tres primers duels de la dècada dels cinquanta, amb els dos clubs a 2a regional, l’Olot va golejar en dues ocasions un modest Peralada.

En el matx de demà, els dos equips es troben fora de la zona de descens i esperen confirmar que la bona primera volta no ha estat una casualitat. La tendència ascendent de tots dos i l’augment de la seva solidesa fan pensar d’entrada que el duel serà ben atractiu.

2a regional (53/54)
Olot-Peralada 2-1
2a regional (54/55)
Olot-Peralada 6-1
2a regional (55/56)
Olot-Peralada 6-0
1a catalana (98/99)
Olot-Peralada 0-1
1a catalana (10/11)
Olot-Peralada 1-0
3a divisió (16/17)
Olot-Peralada 1-1
2a divisió B (17/18)
Olot-Peralada 0-0
Totals:
quatre victòries locals / dos empats / una victòria visitant
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)