Territorial

Un dissabte ben atapeït per començar la segona volta

1a catalana. Cinc equips de la demarcació juguen aquesta tarda, mentre que el Palamós i la Jonquera disputaran els seus duels demà

Comença la segona volta a primera catalana i ho fa amb una tarda de dissabte carregada de protagonisme d’equips de la demarcació. A les 4 de la tarda, el líder, el Girona C, intentarà furgar a domicili en la ferida d’un Vic que s’ha enfangat en la zona baixa. A la mateixa hora, el Lloret rebrà a casa un rival també de la zona baixa com és el Sant Joan Montcada. Encara a les 4, el Farners té clar que ha de fallar poc en la segona volta per salvar-se i jugarà a casa contra el Rubí. A les 5 de la tarda, el Banyoles visita l’Argentona i, a les 6, el Llagostera B juga al camp d’un Sant Cugat que també es mou en la zona mitjana de la classificació.

Demà (12 h) el Palamós rep a casa el sempre complicat Manlleu, rival que està obtenint força rendiment quan juga de visitant aquest curs. La primera jornada de la segona volta acabarà amb l’enfrontament entre la Jonquera i el Tona (16 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)