2a divisió FEF

Marc Nierga rescindeix amb l’Olot i fitxarà per l’Ebre

2a divisió B. L’olotí i el club acorden la fi del vincle que els unia. L’atacant jugarà el que queda de curs a l’Ebre, rival dels de la Garrotxa al mateix grup tercer

Marc Nierga i l’Olot han arribat a un acord per rescindir el contracte que els unia. El davanter acaba precipitadament la seva etapa al club de la seva ciutat, al qual va arribar el passat estiu. Sense regularitat en els esquemes del tècnic Raúl Garrido, l’olotí fa les maletes cap a l’Ebre, rival dels de la Garrotxa en el grup tercer de segona B.

Nierga ha participat en divuit partits de l’Olot, ha acumulat 620 minuts de joc i ha fet una diana, la que va donar el triomf els garrotxins al camp del Conquense (0-1). L’atacant, que va arribar a l’entitat procedent del Lleida Esportiu, deixa la llista de davanters centres de l’equip en dos, Marc Mas i Marc Cosme.

El Balears ja té porter

Gairebé al mateix temps que es confirmava la sortida de Marc Nierga, l’Atlètic Balears ha anunciat la contractació del porter Manu Herrera. El conjunt mallorquí va fer en el dia d’ahir un últim intent per contractar al porter titular de l’Olot, però el club olotí va refusar la quantitat econòmica que oferien des de les illes. Amb el fitxatge d’Herrera, el serial referent a Ginard queda, ara sí, tancat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)