2a divisió FEF

“L’Olot és un equip sòlid, molt complet i versàtil”

Narcís ‘Chicho’ Pèlach. Entrenador del Peralada

El tècnic del Peralada, Chicho Pèlach, va valorar el duel gironí que enfrontarà el seu equip amb l’Olot. “Sabem que l’Olot és un equip que organitza bé el joc, s’associa bé, troba passades per dins i li agrada portar la iniciativa. L’equip és conscient, doncs, que hi haurà moments que el rival tindrà la pilota i haurà de saber patir”, va comentar el gironí durant la trobada dels dos entrenadors en la prèvia.

“L’Olot és un equip molt sòlid i ha encaixat pocs gols. És molt complet i versàtil ja que et pot guanyar de moltes maneres diferents, com atacant, defensant, contraatacant o a pilota aturada. Són molts elements que hem de tenir en compte si volem guanyar”, va afegir Chicho, que confia cegament en el seu equip: “L’Olot ens incomodarà jugant com a local però haurem de sobreviure en un partit complicat. Tenim fe en el grup, l’equip té coratge i competirà al màxim.”

Chicho tindrà la baixa segura de Soni per lesió i les de Valery, Paik i Pachón, integrats amb el primer equip del Girona.

CONSCIENT

“L’equip sap que hi haurà moments en què l’Olot tindrà la pilota i haurà de saber patir”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)