3a divisió FEF

L’Hospitalet és el nou líder

46 punts. L’Hospitalet supera en la taula el Llagostera gràcies a una pena màxima forçada per Miquel Ripoll i executada per Cristian Alfonso en el 89’

llagostera 0 l’hospitalet 1

LLAGOSTERA:Marcos, Aimar (Maynau, 84’), Amantini, Lucas Viale, Bigas, Yeray, Pitu, Moussa, Erik Jiménez (Crespo, 69’), Marc Medina (Gil Muntadas, 77’) i SaschaL’HOSPITALET:Aliaga, Dani, Juste, Diego, Eudald, David García, Javi Lara, Ton Ripoll (David Jiménez, 65’), Cristian Alfonso, Salinas (Miquel Ripoll, 81’) i Pasquina (Vinicius, 72’).GOLS:0-1 (89’) Cristian Alfonso, de penal.ÀRBITRE:Morros Monge.T.G.:als locals Lucas Viale (88’) i Moussa (92’); als visitants Salinas (9’), Diego (37’) i Pasquina (71’).T.V.:cap.PÚBLIC:Uns 500 espectadors al municipal de Llagostera.

L’Hospitalet va guanyar per la mínima el Llagostera gràcies a un penal de Viale a Miquel Ripoll que va executar Cristian Alfonso, ja a les acaballes. Els riberencs són els nous líders després amb un partit menys ja que sumen els mateixos 46 punts que els llagosterencs però, amb els dos duels directes guanyats asseguren el goal average a favor amb els d’Oriol Alsina.

El Llagostera tenia molt clar què havia de fer, i és que al municipal s’ha de ser expeditiu i no fer concessions al contrincant. L’Hospitalet, però, no va evitar l’intercanvi de cops en cap moment i en el 14’ Pasquina va estar a punt de marcar gràcies a un control orientat que va superar Amantini. Els jugadors d’Oriol Alsina van reaccionar just després amb un xut de llarga distància de Pitu (15’) i una centrada del mateix migcampista saltenc des del vèrtex que Marc Medina va rematar a fora amb el cap (16’). El joc va baixar d’intensitat, pel respecte mutu, però el tram final del primer acte es va animar. Cristian Alfonso va recuperar un mal refús defensiu i ho va provar des de la frontal. El bot gairebé sorprèn Marcos, que va fer una estirada providencial per enviar l’esfèrica a córner. Del servei en va sortir una nova arribada riberenca, però Juste va rematar malament al segon pal. Els locals van tornar a reaccionar amb un cop de cap de Marc Medina que va topar amb el travesser després d’un servei de banda (42’).

Un penal ho desfà tot

En la segona part, l’Hospitalet va demostrar ser la millor defensa del grup. El Llagostera va intentar aplicar intensitat però va topar amb un mur molt ben treballat.

De fet, el duel es va decidir en una jugada aïllada ja a les acaballes. Una passada a l’espai cap a Miquel Ripoll, que acabava d’entrar al terreny de joc, va acabar amb un penal de Viale. Cristian Alfonso va ser l’encarregat d’executar la pena màxima sense que Marcos pogués evitar la derrota.

El Llagostera ho va intentar en temps afegit i Amantini gairebé fa la igualada amb un cop de cap que va sortir a fora.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)