2a divisió FEF

La defensa atura el Barça

Poc encert. Els blaugrana gaudeixen de la possessió i d’ocasions interessants però topen amb el desencert de la seva davantera

eixea 1 barça b 0

EIXEA:Loscos, Lucho, Mingotes, Garcés, Kevin, Moustapha, Valero, Julio (Maxi, 76’), Ramón (Mainz, 70’), De Mesa (Gardé, 86’) i Suárez.BARCELONA B:Iñaki Peña, Wagué, Araujo, Chumi, Vilarrasa, Busquets, Carles Pérez, McGuane (Riqui Puig, 65’), Marqués (Mujica, 61’), Monchu (Ballou, 76’) i Collado.GOLS:1-0 (18’) De Mesa.ÀRBITRE:Mazo Maruri.T.G.:als locals Moustapha i Julio; al visitant Monchu.T.V.:al local Garcés (73’), per vermella directa, i al visitant Wagué (81’), també per vermella directa.

El Barça va veure mutilat el seu progrés en la classificació per culpa d’una derrota contra l’Eixea, la primera en nou partits. El conjunt de Pimienta va anar a remolc durant tot el joc per culpa de la diana inicial de De Mesa, que va culminar una jugada personal després de desfer-se del marcatge de Wagué. Els blaugrana ho van intentar però no van estar encertats. En el primer temps, Carles Pérez va tenir l’ocasió més clara en estavellar una rematada al pal de Loscos. En el segon temps, amb els visitants aglutinant tota la possessió de la pilota, també va ser l’atacant granollerí qui ho va intentar però va topar amb el porter local.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)