Girona

Eusebio Sacristán

Entrenador del Girona

“No puc demanar més a l’equip”

El penal comès per Douglas Luiz a última hora ho va trastocar tot. Es veia en les cares dels jugadors en deixar el terreny de joc, i va centrar bona part de l’interès a la sala de premsa, tot i que Eusebio Sacristán ho va voler relativitzar. “No. Estic convençut que això ens farà més forts”, va dir l’entrenador quan li van preguntar si l’amoïnava el cop anímic ara que el calendari és tan exigent. “El partit ha acabat, lamentablement per a nosaltres, amb aquesta jugada, després de tot l’esforç que havíem fet, de tot el sacrifici dels jugadors. És una llàstima que se’ns hagi escapat l’empat, però és així, hem d’acceptar-ho i mirar endavant”, va explicar Eusebio. “Felicito el Betis, però també els nostres jugadors per l’esforç i la mentalitat i esperit que ha transmès l’equip durant els 90 minuts.”

Segurament per no assenyalar Douglas, Eusebio va relacionar la badada del brasiler amb la proposta que transmet als jugadors: “A vegades passa. Controles, veus només la pilota i et venen per darrere. Són situacions que a vegades passen. També és un reflex del que els demano, que en comptes de rebutjar controlin i passin. La seva intenció ha estat controlar, se li ha quedat la pilota molt parada i el rival s’ha anticipat; ha estat més picardia seva que una altra cosa. No hi donem més voltes, analitzem el partit i mirem en què podem millorar.”

Eusebio defensava la imatge i les intencions de l’equip: “Han treballat amb la mentalitat d’anar a guanyar, tot i estar sotmesos sobretot en l’última fase del partit, també teníem possibilitats de fer mal sortint al contraatac.” El fet és que el Girona viu la seva sèrie més llarga de jornades sense guanyar a primera (set) amb 4 punts de 21. “És que no puc demanar més als jugadors”, va assegurar el tècnic. “És clar que sempre podem millorar, fer una mica més, i és en el que estem centrats cada dia. No ens arriba el premi. Estem aconseguint alguns empats i han arribat algunes derrotes. Anímicament, s’ha de ser fort i continuar creient.”

El tècnic va argumentar els canvis dels carrilers Porro i Valery, titulars també dimecres en la copa i amb targeta, per Ramalho i Muniesa: “Hi ha influït una mica tot. Hem posat una energia nova, que consideràvem que era el millor. Llàstima que no haguem pogut puntuar”. Eusebio va fer set canvis respecte a l’alineació de la copa, i mirarà d’anar administrant esforços. “Continuarem gestionant-ho. Avui hi havia molta gent fresca, que feia una setmana que no jugava. No crec que hagi estat el problema que ens hagi fet perdre. El rival té les seves virtuts i hem aconseguit crear-los dificultats en moments determinats. Semblava que en moments del partit podíem ser nosaltres els que guanyéssim”, va indicar l’entrenador de La Seca.

La millora de Doumbia

El dia que faltava el pitxitxi, Cristhian Stuani, i que Choco Lozano va caure de la llista per unes molèsties musculars, Seydou Doumbia va marcar i va completar una actuació esperançadora, la millor amb el Girona, segons va reconèixer el seu entrenador. “Sí, sí. Ha generat molts problemes a la defensa del Betis. Amb el seu físic, la seva corpulència, la intel·ligència per saber col·locar-se i aparèixer a l’àrea amb possibilitats de rematada, ha demostrat tot el que tenia, tot el que li vèiem quan el vam fitxar. Amb efectivitat. Cada minut que passi, cada partit que jugui, entenem que el seu rendiment anirà millorant”, va dir Eusebio. “Cristhian Stuani és un jugador importantíssim per a nosaltres, però la plantilla és més àmplia”, va sentenciar.

PENAL DE DOUGLAS

“A vegades passa. També és un reflex del que els demano, que no rebutgin la pilota”

EL COP ANÍMIC

“Estic convençut que això ens farà més forts. El premi no arriba, però s’ha de ser fort”

EL DESGAST

“No ha estat el problema. El rival té virtuts i els hem creat dificultats en alguns moments”

DOUMBIA

“Ha demostrat tot el que tenia. Cada minut que passi, el seu rendiment millorarà”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)