2a divisió FEF

Un gol d’Hèctor Simón en el 90 dona la victòria a l’Olot

2a divisió B. Els de la Garrotxa s’emporten el duel gironí davant un Peralada que ha dominat bona part del matx. El gol en pròpia de Carles Mas en la primera part ha quedat en res gràcies a dues dianes de Marc Cosme i Hèctor Simón

El municipal d’Olot ha viscut un duel de la demarcació ple de tensió on els locals s’han endut la victòria amb un gol d’Hèctor Simón en l’últim moment. El gol ha culminat la remuntada dels locals, que durant la primera hora de partit s’han vist superats clarament per un molt bon Peralada

La primera part ha estat de clar color verd-i-blanc. Des del primer minut el Peralada ha pressionat molt bé la sortida de pilota de l’Olot i li ha fet la vida impossible. Això li ha permès tenir el control absolut del partit però no ha generat ocasions fins que ha trobat el 0-1 en un córner que Rober Sierra ha pentinat i Carles Mas, quan volia refusar, s’ha acabat marcat en pròpia porteria (14’). Tot i posar-se per davant els xampanyers no han tret el peu de l’accelerador. De fet l’Olot només ha tingut una arribada amb un xut de Marc Mas als núvols, mentre que el Peralada hauria pogut fer el segon en un xut de Pau Miguélez dins l’àrea, en una falta a la frontal de Kilian i en una excursió de Nahuel Ferraresi que ha finalitzat amb un xut massa creuat.

Després del descans els locals han posat una marxa més, sobretot en la pressió per dificultar el joc dels empordanesos, però ha continuat massa imprecís amb pilota. Per això, tot i tenir el control com en els primers quaranta-cinc minuts, al Peralada se l’ha vist molt còmode sobre el terreny de joc i ha generat sensació de perill en jugades puntuals. Tot i això l’Olot ha aconseguit empatar en una jugada embolicada després d’una falta lateral que Marc Cosme ha acabat rematant al fons de la porteria (66’). L’1-1 ha trencat el partit i els dos equips han pogut fer mal al contraatac però no hi ha hagut cap ocasió clara fins al tram final. Quan l’empat final semblava assegurat en el 90’ Hèctor Simón ha donat la victòria a l’Olot culminant una gran acció de Cosme amb un xut sec.