1a catalana. Pepu Soler, amb un doblet, va tornar a ser el gran protagonista en la remuntada del Palamós

PALAMÓS:Quinti, Sergio, Cano, Fajardo (Lucas, 65’), Uri Vila, Pepu Soler (Raúl Àlvarez, 89’), Alexis (Dani, 75’), Gamell, Joel Salas, Pol Tarrenchs (Genís, 82’) i Xevi Germán (Òscar, 89’).MANLLEU:
Iván González, Aitor, Raül, Criado (Eloi, 74’), Fredy, Martí (Joel, 89’), Campayo, Kako, Mia Valls (Balagué, 70’), Marçal (Jaume, 65’) i Payán.
0-1 (16’) Mia Valls. 1-1 (65’) Pepu Soler, de penal. 2-1 (80’) Pepu Soler.
ÀRBITRE:
Martínez Baena.
T.G.:
als locals Alexis, Fajardo, Dani i Uri Vila; i als visitants Criado, Fredy, Mia Valls, Raül, Iván González i Martí.
T.V.:
per doble amonestació, a Kako (63’).

Dos gols del màxim realitzador de primera catalana, Pepu Soler, un d’aquests de penal, van servir al Palamós per remuntar contra el Manlleu. Els osonencs van dominar la primera part. En la sortida d’una falta des de la frontal llançada per Payán, desconnexió defensiva dels palamosins que Mia Valls no va desaprofitar per fer el 0-1. Amb aquest resultat es va arribar al descans, tot i que els visitants haurien pogut fer el segon en accions de Mia Valls i Campayo. En la segona part, el Palamós va fer un pas endavant fins que va arribar l’empat de penal. Kako va fer caure el davanter palamosí dins de l’àrea i va deixar el seu equip amb deu en veure la segona groga. El killer Pepu Soler no va fallar i 10’ abans del final va arrodonir una gran actuació personal marcant un espectacular gol que donava els 3 punts al degà. En el seu 18è gol de la temporada, va enviar la pilota amb rosca cap al pal llarg i va fer aixecar de la cadira tota l’afició.