2a divisió FEF

Desgràcia per al Lleida

Increïble. Els blaus tenien el partit pràcticament al sac amb el 2-0 ben entrada la segona part, però l’Espanyol B remunta contra tot pronòstic

lleida 2 Espanyol b 3

LLEIDA ESPORTIU:Josemi, Tano, Joan Oriol, Noel Carbonell, César Soriano, Trilles, Cano (Artiles, 12’), Calavera (Calavera, 82’), Pedro Martín (Xemi, 64’), Juanto i Musa.ESPANYOL B:Edu Frías, Carles Soria, Nil, Iago, Nacho González, Pol Lozano, Doncel (Àlex Salto, 90’), Dami, Campuzano, Bermejo i Moha.GOLS:1-0 (47’) Juanto 2-0 (50’) Musa. 2-1 (75’) Campuzano. 2-2 (85’) Moha. 2-3 (93’) Bermejo.ÀRBITRE:Gálvez Rescón.T.G.:Al local Pedro Martín, i a Pol Lozano, de l’Espanyol B.

Es veia venir. Aquest era el sentir general del Camp d’Esports. La remuntada de l’Espanyol B s’ensumava i, en l’últim minut de l’afegit, va cristal·litzar. El filial va capgirar un 2-0 en el segon temps contra un Lleida tendre i voluntariós, que va desaprofitar l’oportunitat de retallar punts al líder.

La primera part va ser ensopida, amb només un xut –de Bermejo– a porteria, que no va inquietar el debutant Josemi. No obstant això, la desgràcia ja començava a vestir-se de blau quan Cano va haver de ser substituït per lesió en el minut 11. L’inici de la segona part va portar tot el que havia faltat fins llavors. Noel va xutar per primer cop entre els tres pals d’Edu Frías, que va desviar a córner, i en l’execució d’aquest va arribar l’1-0. Juanto va recollir la pilota dins l’àrea i va inaugurar el marcador, aconseguint el gol oficial 400 del Lleida Esportiu. Tres minuts després, un refús el recollia Mousa i el seu xut, després de tocar en un defensa, es convertia en el 2-0. Els blaus se les prometien felices, i encara més quan, en el 61, l’àrbitre va assenyalar penal sobre Juanto. El llançament, que corresponia a Pedro Martín, el va fer el murcià i el va enviar fora, davant el visible enuig del seu company. A la sala de premsa, Juanto va contradir-lo, i també a Albadalejo, tot assegurant que no hi ha cap jerarquia establerta. Sigui com sigui, la polèmica i l’ambient enrarit es feien palesos i l’Espanyol B, sense pressió, va jugar els millors minuts. Campuzano, recollint un rebot d’esquenes a la porteria anotava el 2-1 i, a cinc del final, Moha signava l’empat. En l’afegit, Trilles es va lesionar, i el que es presagiava va acabar materialitzant-se: el 2-3 de Campuzano culminava la remuntada davant els xiulets de l’afició local.

L’equip hi ha seguit creient, hem guanyat un equipàs, al seu camp, i remuntant dos gols
David Gallego
Entrenador espanyol b
Hi ha un ordre establert i el penal no l’ha llançat qui l’havia de llançar. Això ens ha descentrat
Gerard Albadalejo
ENTRENADOR LLEIDA ESPORTIU
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)