2a divisió FEF

La derrota posa fi a Calderé

Fulminat. La directiva es reuneix en acabar el partit i destitueix el tècnic minuts després de fer la roda de premsa posterior al matx

badalona 0 Ebre 1

BADALONA:Morales; Albarrán, Valentín, Robusté, Moyano, Marc Carbó, Robert Simón (Boniquet, 61’), Nana (Sergi Garcia, 74’), Chaco, Iván Agudo i Natalio (Isaac Padilla, 68’).EBRE:Salva; Luca Ferrone, Tiago, Michele, Jon Ander, Gerrit, Sergio Cortés (Selfa, 63’), Sandro (Teo Tirado, 79’), Raúl González (Nierga, 81’), Dani Martínez i Víctor García.GOLS:0-1 (50’) Ferrone.ÀRBITRE:Silvestre Cerdà.T.G.:Als locals Nana, Iván Agudo i Albarrán; als visitants Salva, Jon Ander i TiagoPÚBLIC:Uns 700 espectadors.

Ramon Calderé no va passar l’examen i va ser destituït després de perdre el partit de l’ultimàtum. El tècnic es jugava el seu lloc de feina després d’un seguit de mals resultats i ahir va ser la cirereta contra l’Ebre de l’exescapulat Manolo González. El president Miguel Ángel Sánchez va comunicar al tècnic la seva destitució després de la roda de premsa posterior al partit, ja que la junta directiva es va reunir d’urgència per prendre la decisió. L’exentrenador del Júpiter, Juanjo García, que estava al capdavant del futbol de base escapulat, portarà l’equip de manera interina.

El xoc va tenir poca història i va ser molt equilibrat i igualat. L’Ebre va ser endreçat des d’un inici i va aprofitar una errada defensiva per avançar-se en el marcador per mitjà de l’exjugador del Gavà, Luca Ferrone. Robert Simón va poder equilibrar el partit però al Badalona li va faltar esma i futbol per intentar equilibrar el marcador i salvar el seu entrenador. La plantilla va fer un esforç fins al final, però els resultats han acabat dictant sentència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)