2a divisió FEF

Al Sabadell li canvia la cara

Estrena. En el primer partit de Kiko Ramírez a la banqueta, els arlequinats van fer un gran partit i es van mostrar molt actius en atac

sabadell 1 conquense 0

SABADELL:Roberto, Capó, Josu, Nico, Migue, Àngel, Antonio (Gato, 88’), Adri Cuevas, Arturo (Édgar, 72’), Felipe (Pol, 65’) i Néstor.CONQUENSE:Marqueta, Cristian Márquez, De Pedro (Adhibe, 86’), Parera, Jon Vega, Simón (Gerica, 78’), Iván Rubio (Diego Peláez, 59’), Lozano, Agy, David Rodríguez i Jorge Fernández.GOLS:1-0 (19’) Néstor.ÀRBITRE:González González.T.G.:Als locals Migue, Antonio i Àngel; i als visitants Simón i Lozano.PÚBLIC:1.624 espectadors.

Kiko Ramírez va començar amb bon peu la seva etapa al Sabadell després de vèncer per la mínima el Conquense. Més enllà del resultat, a més, els arlequinats van mostrar una molt bona imatge i van tenir ocasions de sobres per aconseguir un triomf molt més contundent.

I això que van ser els visitants els que van començar millor amb un parell d’oportunitats de Jorge Fernández que va aturar Roberto. Però en la primera que va tenir, el Sabadell va trobar el premi en una vaselina de Néstor (19’) i, a partir d’aquí, el duel va fer baixada cap a la porteria visitant. De fet, de no ser per Marqueta, que fins i tot va aturar un penal a Felipe (54’), el resultat hauria pogut ser molt més ampli. En el tram final, el Conquense va intentar fer un pas endavant, però l’opció més clara va tornar a ser per als arlequinats en un un contra un de Pol en l’últim minut.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)