Reus

Un grup americà compra el Reus

2a divisió A. Oliver ven les accions a dos inversors dels Estats Units, que assumiran el deute, ampliaran el capital i prometen un estadi de 18.000 seients

El Reus ha anunciat aquest migdia, en l’últim dia del termini marcat, l’acord amb un grup inversor nord-americà per la compra de totes les accions de Joan Oliver. Els empresaris Russel Platt i Clifton Onolfo van tancar a última hora d’ahir diumenge un acord amb el qual es queden el 99,7% de les accions, assumeixen tot el deute –d’uns 5 milions d’euros, inclosos els impagaments a jugadors, tècnics i empleats–, amplien el capital de la SAE –la qual cosa permetria ampliar la plantilla en el mercat d’hivern– i prometen una reforma de l’estadi fins als 18.000 seients. A més, tenen la intenció de construir un centre comercial. Segons el comunicat fet públic pel Reus, en anglès, l’objectiu és estabilitzar el club i portar-lo més amunt.

De totes maneres, perquè la salvació del Reus sigui una realitat, caldrà convèncer la Lliga de la solidesa del projecte, ja que de moment pesa sobre el club roig-i-negre un expedient disciplinari que s’ha de resoldre aquesta setmana. En principi, el jutge de disciplina social ha d’emetre una sentència, amb l’expulsió immediata i durant cinc anys del futbol professional com a sanció proposada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)