Girona

Fal·lera per la copa

Expectació. El Girona anuncia que ha superat les 10.000 entrades venudes per al partit de tornada dels quarts contra el Madrid i Montilivi aspira a fer dos plens en pocs dies

El ritme no para. El Girona encetarà dijous la muntanya de tres partits en una setmana contra el Real Madrid (dues vegades) i el Barça, que es tancarà sabent si l’equip blanc-i-vermell ha aturat als quarts de final el seu periple per la copa o l’ha fet grossa. La plantilla gironina sempre ha mostrat la seva il·lusió per competir en la copa, tot i el desgast que genera enmig d’un calendari que s’ha atapeït d’allò més, i l’afició també s’hi ha abocat. Un cop superades les primeres 72 hores de venda, el club va anunciar que ja ha superat les 10.000 entrades venudes per al partit de tornada, que encara no té ni tan sols dia i hora confirmats.

Tot i que hi ha marge entre l’anada, programada dijous (21.30 h) al Santiago Bernabéu, i la tornada, són molts els aficionats que no han volgut esperar a veure com queda l’eliminatòria a mig fer abans de decidir-se a adquirir les entrades del duel a Montilivi. Ahir es va tancar el termini que tenien els abonats per assegurar el seu seient, que ja queda alliberat. De tota manera, tots els socis –tant els abonats com els que no tenen seient– mantenen els descomptes en els preus respecte al públic en general. Les entrades valen 50 euros als gols (25 per als socis), 55 euros a preferent (30 per als socis), 60 a preferent coberta (30 socis) i 75 a tribuna (35 per als socis).

Dimecres o canvi

Un cop fet el sorteig dels quarts de final, divendres a la tarda, es van fer públics els horaris de l’anada de les quatre eliminatòries, programades entre aquest vespre i dijous. Dels duels de tornada, però, encara no hi ha cap confirmació. Al Girona, que diumenge juga a casa contra el Barça (16.15 h) i la setmana que ve visita el camp de l’Eibar en dissabte (2 de febrer, 20.45 h), només li encaixaria jugar dimecres la tornada. Però el més habitual és que la copa es reparteixi entre dimarts i dijous, i no s’hauria de descartar que la Lliga de Futbol Professional proposés canviar l’horari del Girona-Eibar per encaixar a dijous el Girona-Madrid. En qualsevol cas, la decisió no s’hauria de demorar gaire més.

Dos de seguits?

Montilivi tindrà dues cites de molta altura en ben pocs dies, amb la possibilitat d’aconseguir omplir el camp. Per rebre diumenge el Barça, en el partit que inicialment s’havia d’exportar a Miami, el club blanc-i-vermell va comunicar divendres que ja havia venut totes les entrades disponibles, i l’únic que queda pendent és la resposta dels abonats, que com en tots els partits de lliga no han de pagar entrada. El club els demana que, si no pensen assistir a l’estadi, alliberin el seu seient. Per rebre el Madrid en la copa, en canvi, tothom ha de pagar, amb la qual cosa el percentatge de seients assignats que no s’acabin ocupant s’ha de reduir. L’eliminatòria dels quarts de final permetrà al Girona fer una molt bona recaptació. Ja va fer diners en l’anterior, contra l’Atlético, tot i que l’assistència va ser força més fluixa, amb 7.770 espectadors. La xifra creixerà molt la setmana que ve contra el Madrid.

PRIMER TERMINI

Els abonats que no han comprat entrada no tenen el seu seient però sí el descompte

EL SOSTRE

13.889
espectadors
en la visita del Madrid en la lliga, el rècord d’assistència
SOCIS NO SOCIS
25 euros Gols 50 euros 30 euros Preferent 55 euros 30 euros Preferent coberta 60 euros 35 euros Tribuna 75 euros
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)