Álvaro Fernández, el revulsiu del Figueres

3a divisió. El davanter va entrar en el minut 55 amb 0-2 en contra de la Unió i va fer dos gols entre el 64 i el 77 per establir el 2-2 definitiu

El Figueres va empatar a dos contra el cuer, el Martinenc, en un resultat curt per a les aspiracions unionistes però amb alguna valoració positiva, com ara la reacció de l’equip a un 0-2 en contra inexplicable, en una segona part bona en línies generals. Un dels protagonistes per eixugar el marcador va ser Álvaro Fernández, que va sortir al terreny de joc en el minut 55 i va ser l’autor de les dues dianes empordaneses.

“Sempre que ajudes l’equip amb algun gol esperes que sigui per sumar els tres punts. Tot i ser un resultat dolent, vam aconseguir un punt que en bona part del matx semblava lluny”, comenta el davanter del Figueres, Álvaro Fernández, que hi afegeix: “M’agradaria acabar tots els partits amb la mateixa sensació personal però això és com la vida, uns dies són bons i els altres no ho són tant.”

El Figueres intentarà treure’s l’espina del darrer partit contra el Martinenc diumenge que ve al camp del Castelldefels (12 h), un rival per sota en la classificació al qual tindrien a ratlla si el vencessin. “Hem de fer bo l’empat per aconseguir el màxim de punts possible, aquest és el repte”, sentenciava l’atacant.