1a femenina

Les jugadores, orgulloses amb el pas endavant

Selecció catalana. Les futbolistes van valorar positivament el partit contra Xile per continuar impulsant el futbol femení a Catalunya

Potser el dia no era el més adequat, però el partit contra una selecció internacional era el pas necessari que havia de fer la selecció nacional, com així van voler deixar clar les jugadores catalanes al final del partit.

“Ja ens mereixíem un partit com aquest; s’ha vist que podem competir contra qualsevol adversari”, va dir l’extrem del València Carol Férez, que es va mostrar satisfeta per l’evolució que viu el futbol femení sota el paraigua de la campanya ‘#Orgullosa’. “Aquest tipus d’iniciatives són molt positives per potenciar el futbol femení des de la base fins a les jugadores més veteranes; el partit era una gran ocasió per guanyar visibilitat”, hi va afegir la migcampista Eva Llamas.

Per la seva banda, la seleccionadora catalana, Natàlia Arroyo, es va mostrar rotunda amb la importància d’aquests duels: “En qualsevol oportunitat per reforçar la idea que el futbol femení és una realitat, és gairebé una obligació invertir-hi. No ens podem aturar aquí.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)