Girona

Santiago Solari

Entrenador del Real Madrid

“El Girona té molts punts forts, però hem de fixar-nos en nosaltres”

Tres mesos després d’aterrar al primer equip del Real Madrid, Santiago Solari no ha aconseguit encara dotar l’equip d’una identitat futbolística clara. El conjunt blanc no ha estat capaç d’oferir una versió convincent dos partits seguits i amb l’últim partit contra el Sevilla present, el millor amb l’entrenador argentí a la banqueta, rep aquesta nit el Girona. “No hi ha cap altra manera de competir que amb aquesta passió”, va destacar ahir Santiago Solari fent referència a l’actuació de diumenge. “La dedicació, el compromís, la il·lusió. El cor de tot projecte és el cor del futbolista, que el posi a cada partit”, hi va afegir.

El preparador del conjunt madridista va explicar també que veu els seus jugadors implicats per a la copa, una competició que en els darrers anys no ha prioritzat en excés l’equip de Chamartín, amb tres finals assolides i dos títols aixecats en les deu darreres edicions. “Veig l’equip molt motivat i enganxat a totes les competicions, no veig diferència amb la lliga. I en la Champions, sí que és veritat que quan sona l’himne, aquí s’encén tothom”, va indicar.

Respecte al duel d’avui, el preparador va parlar bé de l’equip gironí, però va insistir que han d’estar més pendents d’ells mateixos que no pas del rival si volen tirar endavant el partit. “El Girona té molts punts forts, està fent una molt bona temporada. Defensa molt bé, és molt ràpid en atac, gestiona bé les transicions i la pilota aturada, però de tota manera el focus l’hem de posar sobre nosaltres i intentar repetir el que vam fer contra el Sevilla”, va manifestar. “Mostrar aquesta solidesa, després d’un partit molt complet com el que vam fer; això hem de traslladar-ho a la copa”, va insistir el tècnic.

LA COPA

“Veig l’equip molt motivat i enganxat a totes les competicions”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)