Girona

“No hi ha res impossible. Somiar no costa res però cal ser conscients de la realitat”

Copa. El tècnic del Girona Eusebio Sacristán es mostra convençut de les possibilitats del seu equip malgrat la dificultat d’haver de competir contra el Real Madrid

Eusebio Sacristán ha valorat com arriben els seus futbolistes a la cita de demà a la nit a Madrid, en què el Girona jugarà l’anada dels quarts de final al Santiago Bernabéu (21.30 h).

La convocatòria.

L’expedició del Girona estarà formada per 19 efectius, per tant haurà de descartar un nom abans del partit. En la llista hi destaca la única absència de Pedro Porro, que descansa. Valery i Paik són els jugadors del filial que viatgen a Madrid: Bounou, Iraizoz, Bernardo, Alcalá, Ramalho, Juanpe, Muniesa, Raúl García, Valery, Granell, Pere Pons, Douglas Luiz, Aleix Garcia, Paik, Portu, Choco, Doumbia i Stuani formen la convocatòria.

L’eliminatòria de quarts de final.

“No hi ha res impossible. Somiar no costa res però cal ser conscients de la realitat. Intentarem fer el nostre joc però també hem de ser capaços d’adaptar-nos al que demani cada moment del partit. Ens enfrontem a un gran rival”.

El rival, el Real Madrid.

“El que he vist últimament d’ells és que estan molt bé. Contra el Sevilla van fer un partit molt complet, amb un ritme i una intensitat molt elevada. Segur que serà molt complicat però ens hem guanyat arribar aquí i hem de veure de què som capaços”.

Les rotacions en l’equip.

“Tenim molt clar que el més important és la lliga i l’objectiu és arribar al diumenge amb efectius en bona forma a nivell físic i mental. És per això que amb el que tenim, buscarem un onze per competir al Bernabéu i també en la lliga contra el Barça repartint bé els minuts”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)