Girona

Minuts per repartir

Un descans. Eusebio deixa Porro a Girona i s’endú dinou futbolistes amb la idea de gestionar esforços

Dels divuit futbolistes disponibles del primer equip, l’únic que es queda a Girona és Pedro Porro, un dels jugadors amb més activitat en la lliga i que també havia jugat dimecres passat al Wanda Metropolitano, en la tornada dels vuitens de copa. “Ara tenim més jugadors [als carrils], amb la qual cosa anirem repartint minuts i esforços”, va comentar Eusebio Sacristán, fidel a aquesta idea des que l’equip va començar a combinar les dues competicions. A més dels disset jugadors del primer equip –amb la presència de Yassine Bounou, que solia deixar el lloc a José Aurelio Suárez en la copa–, el tècnic n’ha citat dos del filial, Valery Fernández i Peik, i descartarà un jugador avui mateix. “Quan hi ha tants partits seguits, has de tenir com més informació millor de l’estat dels jugadors. I tenir un dia més sempre et dona més claredat”, va explicar el tècnic, que per a l’anterior partit de lliga, al Villamarín, s’havia endut 20 futbolistes i va descartar Choco Lozano per molèsties musculars i Raúl García.

L’únic fitxatge del mercat d’hivern, Raúl García, és entre els jugadors citats i té possibilitats de fer avui el debut amb la samarreta blanc-i-vermella. La copa és un bon escenari per agafar rodatge, tot i que l’exigència al Bernabéu serà molt alta. “Té possibilitats, sí. Està preparat físicament i tàcticament, i només li falten alguns automatismes que fa temps que treballem i que ha d’anar a agafant. Hem de valorar si això ens pot fer decidir per un altre”, va dir el tècnic sobre el gallec. Sense Porro, el costat dret se’l disputen Jonas Ramalho i Valery. L’entrenador de La Seca també haurà de decidir si Stuani juga d’inici, aprofitant que es va perdre el Betis-Girona per sanció.

LA CONVOCATÒRIA

Bounou, absent fins ara en la copa, hi entra i Valery i Paik la completen

EL FITXATGE

Raúl García és entre els citats i té possibilitats de fer el debut amb el Girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)